Ήπιο Γαλάκτωμα Καθαρισμού

Το πρώτο βήμα για έναν καθημερινό, φυσικό καθαρισμό

Καθαρίζει βαθιά, δίχως να επηρεάζει τη φυσική προστασία του δέρματος, εξαιρετικά ιδανικό για το κανονικό έως ξηρό δέρμα


Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Ξεκινήστε τον καθημερινό σας καθαρισμό με το υπέροχο Ήπιο Γαλάκτωμα Καθαρισμού της Weleda. Με σύνθεση που δεν ξηραίνει αλλά καθαρίζει βαθιά και περιέχει συστατικά όπως αμαμιλίδα -  συστατικό που βελτιώνει την όψη του δέρματος - βιολογικά φυτικά έλαια που θρέφουν και αιθέρια έλαια για φρέσκο άρωμα. Ακολουθήστε με την Αναζωογονητική Τονωτική Λοσιόν της Weleda και συνεχίστε με την εφαρμογή ενυδάτωσης επιλέγοντας προϊόντα από τις σειρές περιποίησης της Weleda με Ίριδα, Άγριο Τριαντάφυλλο, Ρόδι ή Νυχτολούλουδο, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας.


Οφέλη

Ήπιος, βαθύς καθαρισμός που δεν ξηραίνει το δέρμα, ιδανικός για το κανονικό έως ξηρό δέρμα. Ενδείκνυται για την αφαίρεση του μακιγιάζ. Δεν επηρεάζει την άμυνα του δέρματος και το αφήνει φρέσκο. Δερματολογικά ελεγμένο. 


Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Image of And Moods Face Wi Application Img L Mini Jpg Wi Application Img L - Mini
Image of And Moods Face Wi Application Img L Mini Jpg Wi Application Img L - Mini

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ, με μικρές, κυκλικές κινήσεις, με ένα βαμβάκι ή τα ακροδάχτυλα. Αφαιρέστε το απαλά με νερό ή ένα νωπό βαμβάκι. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια - Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Λάδι Προσώπου με Αμύγδαλο για το ντεμακιγιάζ των ματιών. Συνεχίστε με την Αναζωογονητική Τονωτική Λοσιόν της Weleda και το ενυδατικό προϊόν που σας ταιριάζει.