Καταπραϋντικό Γαλάκτωμα Καθαρισμού Αμύγδαλο

Εξαιρετικά ήπιο γαλάκτωμα καθαρισμού, χωρίς προσθήκη αρώματος, για το ευαίσθητο δέρμα

Ο πιο ήπιος καθαρισμός με απαλή σύνθεση, για την αναδόμηση του δέρματος σας


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Αμύγδαλο

Το αμύγδαλο είναι γεμάτο μέταλλα και βιταμίνες. Προσφέρει ακόρεστα λιπαρά οξέα, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, ενώ έχει εξαιρετική γεύση. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη πως το αμύγδαλο χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα περιποίησης.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Ξεκινήστε την καθημερινή περιποίηση του ευαίσθητου δέρματός με το ελαφρύ γαλάκτωμα, που είναι εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα και θρέφει απαλά. Το βιολογικό αμυγδαλέλαιο και το ήπιο έλαιο πυρήνα δαμάσκηνου μοιάζουν στη σύνθεσή τους με τα φυσικά έλαια του δέρματος, ενώ περιέχουν θρεπτικές ιδιότητες. Η ήπια δράση από το ελαφρύ, κρεμώδες γαλάκτωμα είναι απαλό με το δέρμα, αναδομεί τη λιπιδική ισορροπία του και διατηρεί την υγρασία του δέρματος. 


Οφέλη

Εξαιρετικά ήπιος καθαρισμός, προλαμβάνει από την ξηρότητα, αναδομεί τη λιπιδική ισορροπία, θρέφει και αφήνει το δέρμα βελούδινο και φρέσκο. Ιδανικό για την αφαίρεση του μακιγιάζ - αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Επιβεβαιωμένη συμβατότητα με το δέρμα, πιστοποιημένη έπειτα από δερματολογικές έρευνες, για δέρμα που είναι ευαίσθητο και με τάση να εμφανίζει αλλεργίες


+90%

Αίσθηση άνεσης στο δέρμα Αυτοαξιολόγηση μετά από 14 ημέρες*

*Αυτοαξιολόγηση μετά από 28 ημέρες
+82%

Καλή καθαριστική δράση*

*Αυτοαξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Συστατικά

Συστατικά

Αμυγδαλέλαιο

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Το φίνο κι ελαφρύ Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικά φιλικό με το δέρμα και ιδανικό για το ευαίσθητο, τραχύ και ξηρό δέρμα. Το Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικό για την περιποίηση των βρεφών και των μικρών παιδιών. Χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά, όπως λάδι και λινελαϊκό οξύ.  

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιήστε το γαλάκτωμα πρωί και βράδυ επάνω σε βαμβάκι και αφαιρέστε με ζεστό νερό ή νωπό βαμβάκι, για τον καθαρισμό του δέρματος και την αφαίρεση του μακιγιάζ, ή, για εξαιρετικά ήπιο καθαρισμό, εφαρμόστε ταμποναριστά με το το χέρι και αφαιρέστε με νερό.