Θρεπτικό Λάδι Μαλλιών

Φυσικά έλαια για υγιές τριχωτό και λαμπερά μαλλιά

Βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, με φυσικά έλαια και εκχυλίσματα που θρέφουν το τριχωτό και αντιμετωπίζουν την ψαλίδα. Επαναφέρει τη λάμψη στα ξηρά μαλλιά


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Δενδρολίβανο

Βοηθά την πέψη, την κυκλοφορία του αίματος και προσφέρει θετική διάθεση

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Στη Weleda γνωρίζουμε πως πίσω από την αρχαία γνώση κρύβονται τα μυστικά της ομορφιάς , για το λόγο αυτό ένα φυσικό λάδι είναι ακριβώς ό,τι χρειάζονται τα μαλλιά και το τριχωτό. Κάντε μασάζ με μερικές σταγόνες από το λάδι στο τριχωτό ή σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά καθώς τα χτενίζετε, για να προσφέρετε λάμψη κι εντατική θρέψη στα ξηρά μαλλιά και στην ψαλίδα. Με τονωτικό έλαιο δενδρολίβανου, τριφύλλι και εκχύλισμα ρίζας από άρκτιο, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αφήνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα. 


Οφέλη

Εντατική θεραπεία χωρίς να ερεθίζει το τριχωτό. Προσφέρει λάμψη, αντιμετωπίζει την ψαλίδα και αφήνει τα μαλλιά απαλά και μεταξένια. Για θρέψη και βαθιά ενυδάτωση. Χωρίς συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες, σιλικόνη ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. Κατάλληλο για χρήση από άνδρες και γυναίκες.


Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Προσθέστε μερικές σταγόνες σε υγρά ή στεγνά μαλλιά και χτενίστε. Κάντε μασάζ στα μαλλιά με ψαλίδα ή χρησιμοποιήστε το για ένα καταπραϋντικό και χαλαρωτικό μασάζ στο κεφάλι, για ενυδάτωση του δέρματος.