Κρέμα Ημέρας Νυχτολούλουδο

Κρέμα που αναδομεί, για καθημερινή χρήση στο ώριμο δέρμα

Η χρυσή λάμψη του ελαίου νυχτολούλουδου επάνω στο δέρμα σας, με συστατικά που αναζωογονούν βαθιά, εξαιρετικά εναρμονισμένα με το ώριμο δέρμα


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Νυχτολούλουδο

Το Νυχτολούλουδο κατάγεται από τη Βόρειο Αμερική και χρησιμοποιούταν από τους αυτόχθονες λαούς της Αμερικής ως μέσο διατροφής και ως φαρμακευτικό φυτό.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Εκείνη τη στιγμή της μέρας, που πέφτει απαλά το φως, το νυχτολούλουδο ξετυλίγει τα χρυσά του πέταλα, καθώς πέφτει το σούρουπο. Καθώς καθυστερεί να ανθίσει, το πλούσιο έλαιο των σπόρων του ταιριάζει ιδανικά στο φυσικό μεταβολισμό του ώριμου δέρματος, για ιδανική ισορροπία μεταξύ της φύσης κι εσάς. Η κρέμα με το βιολογικό έλαιο νυχτολούλουδου ενδυναμώνει και συσφίγγει, προσφέρει ομοιόμορφο τόνο και εντατική ενυδάτωση στο ώριμο δέρμα. Έχουμε προσθέσει πολύτιμο άρωμα λουλουδιών, εμπνευσμένο από έναν βραδινό κήπο - σύνθετο και μυστηριώδες, όπως εσείς. 


Οφέλη

Ενισχύει, γεμίζει και προστατεύει το δέρμα, ενώ το κάνει πιο ανθεκτικό. Το δέρμα φαίνεται πιο ελαστικό, το περίγραμμα του προσώπου είναι πιο σφιχτό και οι ρυτίδες μειώνονται. Η κρέμα είναι κατάλληλη για χρήση από ολικά χορτοφάγους (vegans), δεν περιέχει γλουτένη και έχει ελεγχθεί κλινικά για την αποτελεσματικότητα και τη συμβατότητά της με το δέρμα. 

Δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 

+77%

Πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα*

*Αυτοαξιολόγηση έπειτα από 28 ημέρες
+73%

Η επιδερμίδα φαίνεται πιο σφιχτή*

*Αυτοαξιολόγηση έπειτα από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Συστατικά

Συστατικά

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε κάθε πρωί σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ έπειτα από τον καθαρισμό και τη χρήση τονωτικής λοσιόν