Κρέμα Κίτρου για Χέρια και Νύχια

Εντατική Περιποίηση για τα ξηρά χέρια και τα εύθραυστα νύχια

Πλούσια και δροσιστική καθημερινή προστασία για χέρια που χρειάζονται επιπλέον περιποίηση.

Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Εσπεριδοειδή

Είναι ευρέως γνωστό πως το πικρό φρούτο είναι κυριολεκτικά γεμάτο βιταμίνη C.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Η λεμονιά ζει πολλά χρόνια κι έχει τη μοναδική ιδιότητα να ανθίζει, να καρποφορεί και να αναπτύσσεται συγχρόνως. Η Weleda γνωρίζει πως η ιδιότητα της αυτή, καθιστά το βιολογικό έλαιο λεμονιού το ιδανικό συστατικό για μία κρέμα που θρέφει καθώς δροσίζει. Το τονωτικό άρωμα εσπεριδοειδών είναι απολύτως φυσικό και η πλούσια κρέμα προστατεύει τα χέρια σας από την ξηρότητα, απαλύνει το δέρμα και προστατεύει τα εύθραυστα νύχια με κερί carnauba και λανολίνη. 


Οφέλη

Απαλύνει τα ξηρά χέρια και προστατεύει τα εύθραυστα νύχια. Φυσικό φρέσκο άρωμα. Δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς συνθετικές αρωματικές, χρωστικές και συντηρητικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο.  


+34%

Αύξηση της ενυδάτωσης του δέρματος*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Συστατικά

Συστατικά

Έλαιο Φλούδας Λεμονιού

Citrus Limon (Lemon) Peel Oil

Το Έλαιο Φλούδας Λεμονιού αποτελεί αιθέριο έλαιο που λαμβάνεται από τη φλούδα του φρούτου. Μαζί με άλλα αιθέρια έλαια χρησιμοποιείται για τον αρωματισμό.  

Αμυγδαλέλαιο

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Το φίνο κι ελαφρύ Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικά φιλικό με το δέρμα και ιδανικό για το ευαίσθητο, τραχύ και ξηρό δέρμα. Το Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικό για την περιποίηση των βρεφών και των μικρών παιδιών. Χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά, όπως λάδι και λινελαϊκό οξύ.  

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα και απλώστε καλά στα χέρια αφότου τα πλύνετε, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στην περιοχή των νυχιών και επωνυχίων.