Κρέμα Καλέντουλας για Μωρά

Πλούσια εντατική κρέμα για την περιποίηση του βρεφικού δέρματος

Το ξηρό δέρμα που προκαλείται από το σύγκαμα, από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή τους θερμαινόμενους εσωτερικούς χώρους δε θα πρέπει να προκαλεί δυσφορία στα μωρά. Απαλύνετε το δέρμα του μωρού με την Κρέμα Καλέντουλας για Μωρά

Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Καλέντουλα

Η καλέντουλα, γνωστή και ως κίτρινη μαργαρίτα, αποτελεί σημαντικό μέλος της οικογένειας των φαρμακευτικών φυτών, ενώ συναντάται συχνά και σε διακοσμητικούς κήπους.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Το βρεφικό δέρμα πρέπει να μάθει πολλά, ήδη από την πρώτη μέρα της ζωής του, ώστε να προστατεύσει το μωρό από τις εξωτερικές επιδράσεις. Ενισχύστε το βρεφικό δέρμα, με την πλούσια, απαλή Κρέμα Καλέντουλας για Μωρά, που περιέχει βιολογικό σησαμέλαιο και πλούσιο εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας. Προσφέρει εντατική περιποίηση στις ξηρές περιοχές, ενώ προστατεύει από την απώλεια της υγρασίας, που είναι απαραίτητη για το δέρμα. Άλλωστε, η Weleda βοηθά το βρεφικό δέρμα να κατανοήσει τον κόσμο εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια


Οφέλη

Προστασία κι εντατική φροντίδα που καταπραΰνει το βρεφικό δέρμα. Περιέχει φιλική προς το δέρμα λανολίνη, για να προλάβει την ξηρότητα. Διατηρεί το βρεφικό δέρμα απαλό και μαλακό. Δεν περιέχει συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. Η εξαιρετική φιλικότητά της με το δέρμα, ακόμη και μ ε το ευαίσθητο δέρμα, είναι δερματολογικά ελεγμένη.


+100%

Προσφέρει εντατική περιποίηση*

*Αξιολόγηση των γονέων μετά από 28 ημέρες
+38%

Αύξηση της ενυδάτωσης του δέρματος*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Συστατικά

Συστατικά

Εκχύλισμα Ανθών Καλέντουλας

Calendula Officinalis Flower Extract

Τα άνθη της καλέντουλας έχουν χαρακτηριστικά ανοιχτόχρωμα ή σκουρόχρωμα πορτοκαλί άνθη. Περιέχουν ποικιλία καροτενοειδων, φλαβονοειδών και σαπωνίνες. Το Εκχύλισμα Ανθών Καλέντουλας έχει απαλυντική δράση κι ενισχύει την ανανέωση του δέρματος. 

Αμυγδαλέλαιο

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Το φίνο κι ελαφρύ Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικά φιλικό με το δέρμα και ιδανικό για το ευαίσθητο, τραχύ και ξηρό δέρμα. Το Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικό για την περιποίηση των βρεφών και των μικρών παιδιών. Χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά, όπως λάδι και λινελαϊκό οξύ.  

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Εφαρμόστε στο πρόσωπο και στο σώμα του μωρού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περιοχή της πάνας, όταν το δέρμα δεν εμφανίζει εξάνθημα. Κατάλληλο από την πρώτη μέρα ζωής.

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόν της Βρεφικής και Παιδικής Σειράς Περιποίησης με Καλέντουλα της Weleda. Δοκιμάστε και την Κρέμα Καλέντουλας για την Αλλαγή Πάνας

Μάθετε περισσότερα για τη Βρεφική και Παιδική Σειρά Περιποίησης με Καλέντουλα