Κρέμα Καλέντουλας για Προστασία από το Κρύο

Προστασία για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα από το κρύο

Τα ροδαλά μαγουλάκια λάμπουν στο κρύο, ιδανικά προστατευμένα με το πλούσιο, φυσικό βάλσαμο της Κρέμας Καλέντουλας για Προστασία από το Κρύο


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Καλέντουλα

Η καλέντουλα, γνωστή και ως κίτρινη μαργαρίτα, αποτελεί σημαντικό μέλος της οικογένειας των φαρμακευτικών φυτών, ενώ συναντάται συχνά και σε διακοσμητικούς κήπους.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Περιγραφή

Τα μωρά λατρεύουν τον φρέσκο αέρα, μα το ευαίσθητο νερό δέρμα δεν είναι ακόμη έτοιμο για να παρέχει επαρκή προστασία. Βοηθήστε το φυσικό φράγμα στα πρόσωπα και στα χέρια τους με το πλούσιο βάλσαμο που περιέχει βιολογικό αμυγδαλέλαιο, θρεπτική λανολίνη και καταπραϋντικό εκχύλισμα από βιολογική καλέντουλα. Σύνθεση σχεδιασμένη μαζί με μαίες, μητέρες και 50 χρόνια εμπειρίας της Weleda στα βρεφικά προϊόντα

 

Οφέλη

Αξιόπιστη και αποτελεσματική προστασία από το δριμύ καιρό. Το βάλσαμο δεν περιέχει νερό και θρέφει, καταπραΰνει και δημιουργεί ένα φράγμα ενάντια στα καιρικά φαινόμενα. Δερματολογικά πιστοποιημένη φιλικότητα προς το δέρμα, ακόμη και στο ευαίσθητο δέρμα


100%

Καλή συμβατότητα με το δέρμα*

*Αξιολόγηση γονέων μετά 28 ημέρες
92%

Οικονομικό στη χρήση*

*Αξιολόγηση γονέων μετά από 28 ημέρες
Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Διαβάστε περισσότερα

Συστατικά

Συστατικά

Εκχύλισμα Ανθών Καλέντουλας

Calendula Officinalis Flower Extract

Τα άνθη της καλέντουλας έχουν χαρακτηριστικά ανοιχτόχρωμα ή σκουρόχρωμα πορτοκαλί άνθη. Περιέχουν ποικιλία καροτενοειδων, φλαβονοειδών και σαπωνίνες. Το Εκχύλισμα Ανθών Καλέντουλας έχει απαλυντική δράση κι ενισχύει την ανανέωση του δέρματος. 

Σησαμέλαιο

Sesamum Indicum Seed Oil

Το Σησαμέλαιο είναι εξαιρετικό έλαιο μασάζ και χρησιμοποιείται για την περιποίηση του κουρασμένου, ξηρού και ώριμου δέρματος, μα χρησιμοποιείται επίσης και ως μαλακτικό συστατικό. Έχει εξαιρετική αντιοξειδωτική δράση, περιποιείται το δέρμα και είναι ιδανικό ως έλαιο βάσης για ενεργά συστατικά. Παρουσιάζει υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά, όπως λάδι και λινελαϊκό οξύ, καθώς και φυτοστερόλες και Βιταμίνη Ε (ειδικά γ-τοκοφερόλη).  

Πρώτες ύλες

Πρώτες ύλες

Schwäbisch Gmünd, Γερμανία

Καλέντουλα

Η καλέντουλα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο μεταξύ των θεραπευτικών φυτών που χρησιμοποιεί η Weleda - πολλά από τα καλλυντικά και φαρμακευτικά μας προϊόντα δε θα μπορούσαν να παραχθούν χωρίς το πολύτιμο εκχύλισμα της καλέντουλας.

Μάθετε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε απαλά μικρή ποσότητα στο πρόσωπο και τα χέρια του μωρού. Ενδείκνυται και για χρήση στο ευαίσθητο, ενήλικο δέρμα.