Κρέμα Προσώπου με Μολόχα

Καταπραϋντική κρέμα για το εξαιρετικά ευαίσθητο, ξηρό βρεφικό δέρμα ή το δέρμα με νευροδερματίτιδα

Ήπια, φυσική κρέμα προσώπου χωρίς πρόσθετο άρωμα. Με δενδρομολόχα, πανσέ, γλυκό αμύγδαλο, μελισσοκέρι και καρύδα - τα πιο απαλά δώρα της φύσης.


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Δενδρομολόχα

Δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα, για υγιές δέρμα

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Όταν το μωρό ηρεμεί και χαμογελά, μπορεί να χαλαρώσει και η μητέρα. Η Weleda συνεργάστηκε με μαίες για να δημιουργήσει τη Βρεφική και Παιδική σειρά με Μολόχα, προϊόντα εξαιρετικά απαλά με το εξαιρετικά ευαίσθητο, ξηρό δέρμα και το δέρμα με νευροδερματίτιδα. Η Κρέμα Προσώπου με Μολόχα συνδυάζει το απαλό άγγιγμα της καταπραϋντικής βιολογικής μολόχας και του ήπιου εκχυλίσματος πανσέ με τα θρεπτικά βιολογικά έλαια καρύδας και γλυκού αμυγδάλου. Το βιολογικό χρυσό μελισσοκέρι δημιουργεί έναν απαλό αμυντικό μανδύα, προστατεύει το δέρμα και αποτελεί μέρος του φυσικού, απαλού αρώματος. Καταπραΰνει και προστατεύει φυσικά το ξηρό δέρμα και το αίσθημα κνησμού. 


Οφέλη

Θρέφει, καταπραΰνει και διατηρεί την υγρασία. Καταπραΰνει το αίσθημα κνησμού και προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις. Ηρεμεί το ερεθισμένο δέρμα. Πιστοποιημένη φυσική βρεφική περιποίηση, χωρίς άρωμα και δερματολογικά ελεγμένη για τη συμβατότητά της με το εξαιρετικά ευαίσθητο, ξηρό δέρμα και το δέρμα με νευροδερματίτιδα. 

Δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 

 

+80%

Ηρεμεί το δέρμα*

*Αξιολόγηση γονέων μετά από 28 ημέρες
+35%

Αύξηση της ενυδάτωσης του δέρματος*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε απαλά στο δέρμα του προσώπου, καθημερινά. Επίσης κατάλληλο και για το ενήλικο ευαίσθητο, ξηρό δέρμα ή το δέρμα με νευροδερματίτιδα