Κρέμα Χεριών Νυχτολούλουδο

Με βιολογικό έλαιο νυχτολούλουδου για ενδυνάμωση, σύσφιγξη και θρέψη του ξηρού δέρματος των ώριμων χεριών

Μία πολύτιμη κρέμα για το ώριμο δέρμα, που προσφέρει πλούσια θρέψη στα ξηρά χέρια, περιποιώντας τα σε βάθος και προσφέροντας μοναδικό άρωμα


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Νυχτολούλουδο

Το Νυχτολούλουδο κατάγεται από τη Βόρειο Αμερική και χρησιμοποιούταν από τους αυτόχθονες λαούς της Αμερικής ως μέσο διατροφής και ως φαρμακευτικό φυτό.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Το διακριτικό και μοναδικό άρωμα των ανθισμένων νυχτολούλουδων βρίσκεται μέσα σε αυτή την εξαιρετικά πλούσια κρέμα χεριών. ΟΙ μυστηριώδεις νότες από σανδαλόξυλο, μαζί με μανόλια και φρέσκο κάρδαμο, αρωματίζουν τα χέρια σας, ενώ το βούτυρο καριτέ και το βιολογικό έλαιο νυχτολούλουδου αναζωογονούν το ώριμο δέρμα. Εντατική και δραστική περιποίηση για τα χέρια σας.


Οφέλη

Απορροφάται εύκολα, και προσφέρει εντατική αναδόμηση κι ελαστικότητα στα ώριμα, ξηρά χέρια. Κατάλληλο για ακραιφνείς χορτοφάγους (vegan), χωρίς γλουτένη, δερματολογικά ελεγμένη και πιστοποιημένη.

Δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο.

+97%

Το δέρμα γίνεται μεταξένια απαλό*

*Αυτοαξιολόγηση μετά από 28 ημέρες
+77%

Προσφέρει εντατική θρέψη*

*Αυτοαξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Κάντε μασάζ στα κουρασμένα χέρια για άμεση ανακούφιση από την ξηρότητα. Μπορείτε να εμπλουτίσετε την κρέμα ακόμη περισσότερο, προσθέτοντας μερικές σταγόνες από το Λάδι Τόνωσης Νυχτολούλουδο της Weleda.