Λάδι Αναζωογόνησης Ρόδι

Πλούσιο αντιοξειδωτικό έλαιο, για κάθε ανάγκη του δέρματος και τη διατήρηση της λάμψης του

Μία θρεπτική, αναζωογονητική θεραπεία με θηλυκό άρωμα που εμπνέει τις αισθήσεις. Αποδεδειγμένα ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων του ώριμου δέρματος.


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Ρόδι

Το ρόδι, αν κι εξωτερικά μοιάζει εύθραυστο κι αφυδατωμένο, κρύβει ένα εκπληκτικά πλούσιο εσωτερικό, γεμάτο από σπόρους, ο καθένας εκ των οποίων περιβάλλεται από χυμώδη κόκκινη σάρκα, που θυμίζουν μικρά μούρα σαν πολύτιμα πετράδια.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Προστατεύστε καθημερινά τη φυσική ομορφιά του δέρματός σας με αγνά, πλούσια έλαια. Το σοφό ρόδι αποθηκεύει την υγρασία όπου τη χρειάζεται, στην κρυφή καρδιά του καρπού του. Εμείς εκθλίβουμε το λάδι προσεχτικά από τους σπόρους του, για τις αντιοξειδωτικές και ρυθμιστικές ιδιότητές του. Αναζωογονητικά έλαια τζοτζόμπα, σησαμιού και μακαντάμια αναμιγνύονται με φρουτώδεις-φρέσκες νότες από πορτοκάλι, davana και βανίλια. Μία αρμονική πανδαισία αρώματος και αίσθησης στο δέρμα - για λαμπερό δέρμα.


Οφέλη

Ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων, είναι αντιοξειδωτικό, προστατεύει από την ξηρότητα και τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Λειαίνει το δέρμα κι ενισχύει την ελαστικότητά του. Εξαιρετική συμβατότητα, ακόμη και με το ευαίσθητο δέρμα.

Πιστοποιημένα φυσικό, δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο.

+50%

Αύξηση της ανανέωσης των κυττάρων*

*Αξιολόγηση μετά από 14 ημέρες
+13%

Αύξηση της ελαστικότητας*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Συστατικά

Συστατικά

Έλαιο Σπόρων Ροδιού

Punica Granatum Seed Oil

Το κίτρινο έως κοκκινωπό, σχετικά παχύρρευστο Έλαιο Σπόρων Ροδιού είναι ένα από τα ενεργά έλαια και είναι πλούσιο σε σπάνιο πουνικικό οξύ (ένα ακόρεστο λιπαρό οξύ). Το πολύτιμο φυτικό έλαιο έχει αντιοξειδωτική δράση που βελτιώνει την ανανέωση του δέρματος και θεωρείται εξαιρετικό προϊόν περιποίησης για το ξηρό, ώριμο και ταλαιπωρημένο δέρμα. 

Έλαιο Σπόρων Jojoba

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Το Έλαιο Σπόρων Jojoba αποτελεί έναν ελαιώδη υγρό κηρό που παρουσιάζει εξαιρετική ομοιότητα με τον προστατευτικό μανδύα του ανθρώπινου δέρματος. Επιπλέον, ενισχύει τη λειτουργία φραγμού του δέρματος. Ως εκ τούτου, προστατεύει το δέρμα από την απώλεια νερού δίχως να το αφήνει λιπαρό. Είναι εξαιρετικά φιλικό με το δέρμα, απορροφάται εύκολα και είναι κατάλληλο προϊόν περιποίησης για κάθε τύπο δέρματος, ειδικά για το ξηρό. Είναι επίσης εξαιρετικό ως έλαιο βάσης, που δεν χαλάει.  

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Ως καθημερινή περιποίηση του δέρματος, κάντε απαλό μασάζ με μικρή ποσότητα του έλαιου, σε νωπή επιδερμίδα, μετά το μπάνιο ή το ντους, με κυκλικές κινήσεις, με φορά προς την καρδιά. Για ένα χαλαρωτικό μπάνιο, αναμείξτε δύο γεμάτα καπάκι με μισό ποτήρι γάλα.