Λάδι μασάζ με αμύγδαλο για την κοιλίτσα του μωρού

Φυσικό λάδι για μασάζ, που ηρεμεί την κοιλίτσα του μωρού και βοηθά στην πέψη

Ένα απολύτως φυσικό βρεφικό λάδι, κατάλληλο ακόμη και για τις πιο μικρές κοιλίτσες. Χαρείτε το στενό δέσιμο που δημιουργείται μεταξύ σας, καθώς κάνετε μασάζ και προσφέρετε ηρεμία στο μωρό σας

 

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Η πρώτη επικοινωνία του μωρού γίνεται μέσω της αφής, μητέρα και μωρό απολαμβάνουν το δέσιμο και την αγκαλιά. Το ήπιο μασάζ με το φυσικό βρεφικό λάδι ζεσταίνει και χαλαρώνει το μωρό, βοηθώντας την πέψη και διευκολύνοντας την απομάκρυνση των αερίων. Το Λάδι Μασάζ με Αμύγδαλο για την κοιλίτσα του μωρού έχει δημιουργεί με τη βοήθεια μαιών και φαρμακοποιών και περιέχει αγνά φυσικά αιθέρια έλαια, όπως μαντζουράνα με θερμαντική δράση, χαλαρωτικό χαμομήλι και κάρδαμο, σε βάση από ελαφρύ, γλυκό αμυγδαλέλαιο. Το ιδανικό φυσικό βρεφικό λάδι, για μοναδικές στιγμές μεταξύ μωρού και μητέρας.

 

 

 

Οφέλη

Για ένα χαλαρωτικό μασάζ στην κοιλιακή χώρα, που βοηθά την πέψη και ανακουφίζει από το φούσκωμα. Δερματολογικά ελεγμένο, σχεδιασμένο από έμπειρες μαίες και φαρμακοποιούς.

 

 

 

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Mum massaging baby's tummy - Weleda
Mum massaging baby's tummy - Weleda

Οδηγίες χρήσης: Σε ένα ζεστό δωμάτιο, θερμάνετε λίγο λάδι στις παλάμες σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις, δεξιόστροφα, προχωρώντας προς τα επάνω, γύρω από τον αφαλό του μωρού. Πιέστε απαλά με τα χέρια σας καθώς κάνετε το μασάζ. Ολοκληρώστε κάθε κίνηση κατευθυνόμενοι προς τα κάτω μέχρι τον αριστερό μηρό, για ανακούφιση από τα επίπονα αέρια στην κοιλιακή χώρα.