Λάδι Περιποίησης Καλέντουλας

Ήπιο βρεφικό λάδι σώματος για εντριβές και μασάζ

Αίσθηση σαν αγκαλιά μέσα σε ένα μπουκάλι - με απαλά έλαια που φροντίζουν το βρεφικό δέρμα και βοηθούν στην ανάπτυξη της φυσικής του άμυνας απέναντι στο περιβάλλον

 

Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Καλέντουλα

Η καλέντουλα, γνωστή και ως κίτρινη μαργαρίτα, αποτελεί σημαντικό μέλος της οικογένειας των φαρμακευτικών φυτών, ενώ συναντάται συχνά και σε διακοσμητικούς κήπους.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Περιποίηση που θα απολαύσετε και οι δύο! Το Λάδι Περιποίησης Καλέντουλας περιβάλει το μωρό με ένα ζεστό, διακριτικά αρωματισμένο περίβλημα από απαλά έλαια. Με βιολογικό αμυγδαλέλαιο και σησαμέλαιο, εκχυλίσματα βιολογικής καλέντουλας και χαμομηλιού και αιθέρια έλαια που προσφέρουν απαλό, καταπραϋντικό άρωμα. Χρησιμοποιήστε το για την περιποίηση του σώματος ή για να κάνετε ζεστό μασάζ με το απαλό σας άγγιγμα. Το μωρό χαλαρώνει και το δέρμα του γίνεται μεταξένιο και είναι προστατευμένο. 

 

Οφέλη

Διατηρεί την υγρασία και προστατεύει τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος. Προσφέρει αίσθημα ζεστασιάς, έχει διακριτικό άρωμα, αφήνει το δέρμα απαλό και μαλακό. Περιέχει μόνο φυσικά έλαια, είναι ιδανικό για βρεφικό μασάζ κι είναι δερματολογικά πιστοποιημένο για την εξαιρετική συμβατότητά του με το δέρμα, ακόμη και με το ευαίσθητο δέρμα. Δίχως προσθήκη συνθετικών συντηρητικών, αρωματικών και χρωστικών ουσιών ή πρώτων υλών με βάση το ορυκτέλαιο. 

 

+100%

Το δέρμα είναι απαλό και βελούδινο*

*Αξιολόγηση γονέων μετά από 28 ημέρες
+12%

Αύξηση της ενυδάτωσης του δέρματος*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Συστατικά

Συστατικά

Εκχύλισμα Ανθών Καλέντουλας

Calendula Officinalis Flower Extract

Τα άνθη της καλέντουλας έχουν χαρακτηριστικά ανοιχτόχρωμα ή σκουρόχρωμα πορτοκαλί άνθη. Περιέχουν ποικιλία καροτενοειδων, φλαβονοειδών και σαπωνίνες. Το Εκχύλισμα Ανθών Καλέντουλας έχει απαλυντική δράση κι ενισχύει την ανανέωση του δέρματος. 

Σησαμέλαιο

Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil

Το Σησαμέλαιο είναι εξαιρετικό έλαιο μασάζ και χρησιμοποιείται για την περιποίηση του κουρασμένου, ξηρού και ώριμου δέρματος, μα χρησιμοποιείται επίσης και ως μαλακτικό συστατικό. Έχει εξαιρετική αντιοξειδωτική δράση, περιποιείται το δέρμα και είναι ιδανικό ως έλαιο βάσης για ενεργά συστατικά. Παρουσιάζει υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά, όπως λάδι και λινελαϊκό οξύ, καθώς και φυτοστερόλες και Βιταμίνη Ε (ειδικά γ-τοκοφερόλη).  

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιήστε ως ήπιο καθαριστικό σε βαμβάκι ή πετσέτα. Κάντε απαλό μασάζ ή χρησιμοποιήστε ως σε ξηρά σημεία του δέρματος. Για καθημερινή περιποίηση του δέρματος, χρήση μετά το μπάνιο ή ως λάδι για μασάζ. Εάν προτιμάτε λάδι χωρίς άρωμα, δοκιμάστε το Λάδι Περιποίησης Καλέντουλας χωρίς άρωμα.

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόν της Βρεφικής και Παιδικής Σειράς Περιποίησης με Καλέντουλα της Weleda. Δοκιμάστε και την Κρέμα Καλέντουλας για το Πρόσωπο
 

Μάθετε περισσότερα για τη Βρεφική και Παιδική Σειρά Περιποίησης με Καλέντουλα