Χαλαρωτικό Λάδι Λεβάντας

Το απόλυτα χαλαρωτικό λάδι σώματος για κανονικό έως ξηρό δέρμα

Φυσικό δώρο από τη λεβάντα - Λάδι αρωματοθεραπείας με ολιστικά οφέλη για το δέρμα, τις αισθήσεις, το πνεύμα. Το χαρακτηριστικό άρωμα της ηρεμίας και της γαλήνης


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Λεβάντα

Ένα θαύμα χαλάρωσης που καταπραΰνει σώμα και πνεύμα.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Εάν ψάχνετε για ένα δώρο με πολύτιμη λεβάντα για ανθρώπους που αγαπούν τη φύση, τότε το Χαλαρωτικό Λάδι Λεβάντας σίγουρα πληροί τις προϋποθέσεις. Με άρωμα που διαλύει άμεσα το άγχος και δημιουργεί αίσθηση γαλήνης κι ευεξίας, περιέχει ένα ντελικάτο  κι ελαφρύ μίγμα γλυκού αμυγδαλέλαιου και βιολογικού σησαμέλαιου, ώστε να απορροφηθεί γρήγορα. Εξαιρετικό για χρήση στο τέλος μιας γεμάτης μέρας, βοηθά να αφεθείτε σε πραγματικά ξεκούραστο ύπνο, ή να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας μετά από δυσκολίες. 


Οφέλη

Καταπραϋντικό, χαλαρωτικό, αρμονικό. Βελτιώνει την ενυδάτωση και μειώνει τα τραχιά σημεία στο δέρμα. Δερματολογικά ελεγμένο. Δίχως προσθήκη συνθετικών συντηρητικών, αρωματικών και χρωστικών ουσιών ή πρώτων υλών από ορυκτέλαια.


+29%

Αύξηση της ενυδάτωσης του δέρματος*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες
+26%

Αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Συστατικά

Συστατικά

Έλαιο Λεβάντας

Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil

Το Έλαιο Λεβάντας είναι ένα αιθέριο έλαιο που λαμβάνεται από τους φρέσκους φόβους της λεβάντας. Μαζί με άλλα αιθέρια έλαια, χρησιμοποιείται για τον αρωματισμό.  

Αμυγδαλέλαιο

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Το φίνο κι ελαφρύ Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικά φιλικό με το δέρμα και ιδανικό για το ευαίσθητο, τραχύ και ξηρό δέρμα. Το Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικό για την περιποίηση των βρεφών και των μικρών παιδιών. Χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά, όπως λάδι και λινελαϊκό οξύ.  

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες Χρήσης: Τοποθετήστε μερικές σταγόνες στα χέρια σας και κάντε απαλό μασάζ σε νωπή, καθαρή επιδερμίδα, μετά το ντους ή το μπάνιο. Για ακόμη μεγαλύτερη χαλάρωση, χρησιμοποιήστε το σαπούνι Λεβάντας ή το Κρεμοντους Χαλάρωσης με Λεβάντα κατά τη διάρκεια του ντους ή του μπάνιου.