Ελιξίριο Σημύδας

Γευστικό, αναζωογονητικό ελιξίριο που προσφέρει αίσθημα ευεξίας

Γευστικό, φυσικό ρόφημα με δυναμικά συστατικά των νεαρών φύλλων σημύδας. Νιώστε νέοι, ανάλαφροι κι ευκίνητοι, ειδικά την Άνοιξη.

Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Σημύδα

Μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου, η σημύδα αναπτύσσεται δυναμικά και τα φύλλα της είναι γεμάτα συστατικά που προσφέρουν και στον ανθρώπινο οργανισμό νέα πνοή κι ενέργεια.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Περιγραφή

Υγρό εκχύλισμα από φύλλα σημύδας που έχουν συλλεχθεί χειρωνακτικά, καλλιεργημένα σε ελεγχόμενες άγριες καλλιέργειες και προσεχτικά επεξεργασμένα ώστε να διατηρήσουν τα φυσικά φλαβονοειδή, τις σαπωνίνες και τις τανίνες. Έπειτα, αναμιγνύεται με βιολογική ακατέργαστη ζάχαρη, βιολογικό μέλι και χυμό λεμονιού βιοδυναμικής καλλιέργειας, αιχμαλωτίζοντας τη δυναμικότητα των φωτεινών, νεαρών ανοιξιάτικων φύλλων σημύδας. Το γευστικό γλυκό ελιξίριο μας μπορεί να ληφθεί ως δροσιστικό ρόφημα μαζί με νερό, με ζεστό τσάι ή ακόμη και με γάλα. Ευεργετικό για κάθε οργανισμό, ιδανικό για καθημερινή χρήση, ειδικά την Άνοιξη και το Φθινόπωρο.

Οφέλη

Υποστηρίζει ήπια τον οργανισμό. Χωρίς τεχνητές συντηρητικές, χρωστικές, αρωματικές ουσίες ή γλυκαντικά.

Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν, περιέχει συστατικά από βιολογικά δυναμική καλλιέργεια και πιστοποιημένη συγκομιδή άγριων φυτών.

Κωδικός ελέγχου Eco DE-ÖKO-007 

 

 

 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Αναμείξτε 2-3 φορές την ημέρα μια κουταλιά της σούπας με φρέσκο νερό, για ένα δροσιστικό ρόφημα, ή με ζεστό νερό ως τσάι. Πιείτε το μαζί με γάλα, δοκιμάστε το με το γιαούρτι ή δημητριακά, ακόμη και αδιάλυτο. Για λιγότερο γλυκιά γεύση, προτιμήστε το Χυμό Σημύδας.