Άμυλο Ταπιόκα

Tapioca Starch

Η Ταπιόκα είναι το άμυλο που λαμβάνεται από τη ρίζα μανιόκας. Είναι μία λευκή σκόνη που χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα ώστε να βελτιωθεί η πυκνότητά τους 

Επισκόπηση συστατικών

Προϊόντα που περιέχουν αυτό το συστατικό

Εντατική περιποίηση σώματος για το ξηρό δέρμα
Πλούσιο, θρεπτικό και συσφιγκτικό φυσικό γαλάκτωμα σώματος για το ώριμο δέρμα, με λουλουδάτο άρωμα
Ισορροπημένη ενυδάτωση του δέρματος για γυναίκες μετά την ηλικία των 20 - για το ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα
Ανανεώνει και προστατεύει, για λαμπερό δέρμα μετά την ηλικία των 40
Ήπια σύνθεση που ηρεμεί το ευερέθιστο δέρμα και προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί στα ευαίσθητα χέρια.
Ελαφριά κρέμα που απορροφάται άμεσα, για καθημερινή χρήση.
Νυχτερινή αναδόμηση μετά την ηλικία των 40, για αντιοξειδωτική προστασία των κυττάρων