Εσωτερική λάμψη

Η αποστολή της Weleda είναι να προσφέρει ομορφιά μέσω της αναζωογόνησης σώματος, νου και πνεύματος.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, αναγνωρίζουμε την ομορφιά στο έδαφος και στα φυτά που καλλιεργούμε, καθώς και στις συνεργασίες που χτίζουμε, οι οποίες τιμούν το ανθρώπινο πνεύμα και σέβονται το φυσικό περιβάλλον. Και φυσικά, αναγνωρίζουμε τη δική σας ομορφιά. 


Ομορφιά από μέσα

Εδώ και χιλιετίες, οι άνθρωποι επιθυμούν να περιποιηθούν το σώμα τους, να διατηρήσουν την απαλότητα του δέρματος τους και τη λάμψη των μαλλιών τους. Πολυάριθμες ιεροτελεστίες έχουν περάσει από γενιά σε γενιά, σε κάθε εποχή της ιστορίας της ανθρωπότητας - από το μπάνιο σε καθαρό νερό ή τη χρήση ατμού και την απολέπιση με άργιλο ή τη χρήση σκληρής βούρτσας, μέχρι την ενυδάτωση με γαλακτώματα και έλαια. Κάποιες από τις ιεροτελεστίες αυτές, όπως τα γνωστά μπάνια με γάλα που έπαιρνε η Κλεοπάτρα, παραμένουν γνωστές ως και σήμερα. 

 

 

Ενώ η συμβατική προσωπική περιποίηση συχνά εστιάζει αποκλειστικά στο να προσφέρει στο δέρμα ό,τι του λείπει, εμείς προσεγγίζουμε την περιποίηση ολιστικά. Πιστεύουμε πως η περιποίηση του σώματος δεν αποτελεί μόνο ζήτημα ομορφιάς, μα κυρίως είναι θέμα υγείας. Η περιποίηση του σώματος θα πρέπει να διατηρεί την ισορροπία μεταξύ σώματος, νου και πνεύματος. 


Η προσωπική σας ομορφιά

Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσω της μεθόδου της βιοδυναμικής καλλιέργειας και μέσω της δημιουργίας συνεργασιών δικαίου εμπορίου, ώστε να επιδρούμε θετικά στον πλανήτη. Και φυσικά, το πράττουμε αυτό με αυθεντικά προϊόντα που εργάζονται μαζί με το σώμα ώστε να θρέψουν, να θεραπεύσουν και να αποκαλύψουν την εσωτερική ισορροπία και λάμψη.

Πιστεύουμε ακράδαντα πως υποστηρίζοντας την υγεία και την ομορφιά του καθένα ξεχωριστά, αντλώντας τη σοφία της φύσης και φέρνοντας πιο κοντά τις αγνές λειτουργίες των φυσικών συστατικών για να ενισχυθούν οι δυνάμεις που διαθέτει το ίδιο το δέρμα μας. Τα πρωταγωνιστικά φυτά που χρησιμοποιούμε έχουν επιλεγεί με μεγάλη προσοχή ώστε να προσδώσουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στα προϊόντα περιποίησης μας, καθώς πιστεύουμε πως η φύση και οι λειτουργίες της είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τους ανθρώπους.  

 Λειτουργώντας μέσω αυτής της ολιστικής φιλοσοφίας, ελπίζουμε να ενισχύσουμε τον καθένα ξεχωριστά να ανακαλύψει την ομορφιά και τη λάμψη που κρύβει μέσα του.


Το καλύτερο από τη φύση

Φυσικά προϊόντα για υγεία και ζωτικότητα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καθένα ξεχωριστά.

Φυσικά καλλυντικά

Η ζωή αλλάζει

Επιθυμούμε οι πελάτες μας να νιώθουν και να φαίνονται καλά βοηθώντας να φανεί η εσωτερική τους ομορφιά σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Στάδια ζωής