Φυσικά καλλυντικά

Ενίσχυση των δυνάμεων του δέρματος

Στόχος μας είνα η ευεξία σας - σωματική, νοητική και πνευματική.

Φυσικά προϊόντα που προσφέρουν υγεία κι ενέργεια και είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν στις ανάγκες του καθενός - αυτή είναι η φιλοσοφία στην οποία βασίζονται τα φυσικά καλλυντικά και η ολιστική σειρά περιποίησης της Weleda.

Το δέρμα μας δεν αποτελεί μόνο το μεγαλύτερο αισθητήριο όργανο του ανθρώπινου σώματος - είναι η σελίδα πάνω στην οποία γράφεται η ιστορία της ζωής μας. Μέσω του δέρματος νιώθουμε και αντιλαμβανόμαστε τον εξωτερικό κόσμο και η καλή του εμφάνιση είναι δείγμα ομορφιάς. Η εξωτερική εμφάνιση αντικατοπτρίζει την ηλικία μας, την ενεργητικότητα, τη συναισθηματική ισορροπία και τη νοητική μας υγεία. Έντονα ερεθίσματα από το περιβάλλον, άγχος, νευρικότητα ή ορμονικές αυξομειώσεις οδηγούν το δέρμα μας να γίνει ευαίσθητο, αφού ο οργανισμός μας χάνει τη φυσική του ισορροπία. 

 

 

Σκοπός των φυσικών καλλυντικών της Weleda είναι η ενίσχυση του αισθήματος ευεξίας. Για να παραμείνει κάνεις ενεργός και υγιής, είναι ζωτικής σημασίας να νιώθει καλά μέσα στο δέρμα του. Είναι πολύ βασικό για το σχεδιασμό της σειράς προϊόντων περιποίησης σώματος, τα προϊόντα μας να ενισχύουν τις δυνάμεις και τις ικανότητες του ίδιου του δέρματος και όχι να τις αντικαταστήσει ή να κρύψει τα αδύναμα σημεία του. 


Η κατανόηση μας σχετικά με την αρμονική σχέση μεταξύ ανθρώπων και φύσης κάνει τα προϊόντα της Weleda μοναδικά. Αυτό μπορείτε κι εσείς οι ίδιοι να το δείτε, να το μυρίσετε και να το νιώσετε όταν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν Weleda. Τα φυσικά μας συστατικά υποστηρίζουν στοχευμένα τις φυσικές λειτουργίες του σώματος, ενισχύοντας την ισορροπία του κι εντείνοντας την ικανότητα του ανθρώπινου σώματος να θρέψει και να θεραπεύσει, να βοηθήσει τον εαυτό του. 

 

Μέσω της εξειδικευμένης υποστήριξης και αναζωογόνησης, ενδυναμώνονται οι άμυνες του κι εξισορροπείται η διαταραγμένη ισορροπία. Έτσι ενισχύουμε την ζωτικότητα του ίδιου του δέρματος, αντί να αντικαθιστούμε απλώς ό,τι του λείπει.

Περιποίηση, κατανόηση, σεβασμός

Δημιουργούμε τα φυσικά προϊόντα μας με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα και πάθος. Ως αφετηρία έχουμε την ανθρωποσοφική και επιστημονική γνώση, η οποία μας βοηθά να επιλέξουμε το σωστό πρωταγωνιστικό φυτό για κάθε μία από τις σειρές περιποίησης μας και στη συνέχεια επιλέγουμε πρώτες ύλες που καλλιεργούνται με απόλυτη προσοχή σύμφωνα με τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας, ενώ ολοκληρώνουμε το σχεδιασμό των προϊόντων με την ενδελεχή παρασκευή συνταγών και συνθέσεων. 

 

Οι πράξεις μας διέπονται από τις αρχές της φροντίδας, της κατανόησης των αλληλεπιδράσεων και του σεβασμού προς τη φύση. Ο τρόπος δράσης των προϊόντων μας είναι ήπιος, βιώσιμος και τα προϊόντα μας επανελέγχονται συνεχώς για τη βελτίωση τους.

Εσωτερική ομορφιά

Αναγνωρίζουμε την ομορφιά στο έδαφος και στα φυτά που καλλιεργούμε, καθώς και στις συνεργασίες που χτίζουμε. Και φυσικά, αναγνωρίζουμε τη δική σας ομορφιά.

Εσωτερική λάμψη

Η ζωή αλλάζει

Επιθυμούμε οι πελάτες μας να νιώθουν και να φαίνονται καλά βοηθώντας να φανεί η εσωτερική τους ομορφιά σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Στάδια ζωής