Γαλάκτωμα Περιποίησης Άγριο Τριαντάφυλλο

Ελαφρύ λουλουδάτο γαλάκτωμα για απαλό κανονικό έως ξηρό δέρμα

Μόνο το τριαντάφυλλο προσφέρει αυτή τη βελούδινη αίσθηση στο δέρμα σου. Μόνο η Weleda προσφέρει φυσική τελειότητα 


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Άγριο Τριαντάφυλλο

Αδάμαστη ομορφιά που προσφέρει αρμονία

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Το ανθισμένο τριαντάφυλλο αποτελεί τον ορισμό της βελούδινης απαλότητας - κάτι που όλοι θέλουμε για το δέρμα μας. Το ισχυρό και τονωτικό άγριο τριαντάφυλλο προσφέρει τα μυστικά έλαια του, τα οποία αναζωογονούν και τονώνουν το δέρμα, ενώ τα πέταλα της τριανταφυλλιάς της δαμασκηνής προσφέρουν το ντελικάτο, αισθησιακό άρωμά τους στο ελαφρύ Γαλάκτωμα Περιποίησης Άγριο Τριαντάφυλλο. Τα φυσικά συστατικά δρουν ευεργετικά στο δέρμα σας και μετατρέπουν το μεταξένιο αυτό γαλάκτωμα σε μία προσφορά για τις αισθήσεις. Αναπνεύστε το αρμονικό, πλούσιο άρωμα και νιώστε το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας που διαρκεί. 


Οφέλη

Ενυδατικό, αναζωογονητικό, αρμονικό και απολαυστικό. Ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση του δέρματος. Απορροφάται άμεσα. Δερματολογικά ελεγμένο. Δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο.


71%

Αισθητά πιο απαλό δέρμα*

*Αυτοαξιολόγηση μετά από 28 ημέρες
34%

Ενίσχυση της ενυδάτωσης του δέρματος*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Διαβάστε περισσότερα

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 


Διαβάστε περισσότερα

Πρώτες ύλες

Πρώτες ύλες

Κοιλάδα Dadès, Μαρόκο

Δαμασκηνά Τριαντάφυλλα

Κατά την περίοδο άνθησης, η κοιλάδα Dadès καλύπτεται με το άρωμα των υπέροχων Δαμασκηνών τριαντάφυλλων.

Μάθετε περισσότερα
Map of Morocco - Wild Rose

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε σε όλο το σώμα με μεγάλες, κυκλικές κινήσεις, πάντοτε με φορά προς την καρδιά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αναπνεύσει το άρωμα.