Γαλάκτωμα Περιποίησης Ιπποφαές

Εντατική περιποίηση σώματος για το ξηρό δέρμα

Περιποιητικό γαλάκτωμα με φρέσκο, φρουτώδες άρωμα που βοηθά το δέρμα σας να επαναφέρει τη φυσική του ισορροπία


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Ιπποφαές

Ένας καρπός γεμάτος ενέργεια και τονωτική δράση

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Η ενέργεια του ηλίου συσκευασμένη σε ένα μπουκάλι - οι βιολογικοί καρποί και σπόροι ιπποφαούς μας προσφέρουν το έλαιο που κάνει το γαλάκτωμα αυτό τόσο πλούσιο και περιποιητικό. Τα ζωηρά έλαια είναι γεμάτα θρεπτικά στοιχεία και φυσικά λιπαρά οξέα, που απορροφώνται εύκολα κι ενισχύουν τη φυσική άμυνα του δέρματος από την απώλεια υγρασίας. Προσθέτουμε ήπιο εκχύλισμα μολόχας, βούτυρο καριτέ και φρέσκο, φρουτώδες άρωμα από φυσικά αιθέρια έλαια. Περισσότερο από το ένα τρίτο της σύνθεσής του είναι φυσικά έλαια, ώστε το γαλάκτωμα πραγματικά να ξεδιψάει το ξηρό δέρμα.


Οφέλη

Πλούσια, εντατική περιποίηση για το ξηρό δέρμα, με περιεκτικότητα περισσότερο από ένα τρίτο σε έλαια. Ενεργοποιεί τις ρυθμιστικές λειτουργίες του δέρματος, ρυθμίζει την ισορροπία της ενυδάτωσης. Δερματολογικά ελεγμένο, απορροφάται άμεσα και είναι κατάλληλο για την καθημερινή χρήση.

Πιστοποιημένα φυσικό, δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 

 

 

+96%

Ορατή περιποίηση για το ξηρό δέρμα*

*Αυτοαξιολόγηση μετά από 28 ημέρες
+37%

Ενίσχυση της ενυδάτωσης του δέρματος*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Διαβάστε περισσότερα

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 


Διαβάστε περισσότερα

Πρώτες ύλες

Πρώτες ύλες

Τοσκάνη, Ιταλία

Ιπποφαές

Οι ώριμοι καρποί του ιπποφαούς παρέχουν εδώ και σχεδόν 70 χρόνια τον γεμάτο βιταμίνες χυμό τους στα συμπληρώματα διατροφής της Weleda.

Μάθετε περισσότερα
Image of Sea Buckthorn Italy - Buckthorn

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Γυρίστε το μπουκάλι ανάποδα και ανακινήστε πριν την πρώτη χρήση. Εφαρμόστε καθημερινά μετά το ντους.