Γαλάκτωμα Σώματος Αμύγδαλο για το Ευαίσθητο Δέρμα

Ιδιαίτερα ήπια σύνθεση, με προσεχτικά επιλεγμένα συστατικά, που καταπραΰνουν το εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα και το περιποιούνται απαλά.

Το Γαλάκτωμα Σώματος Αμύγδαλο για το Ευαίσθητο Δέρμα περιβάλλει το δέρμα σας σαν μια απαλή αγκαλιά. 

 

Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Αμύγδαλο

Το αμύγδαλο είναι γεμάτο μέταλλα και βιταμίνες. Προσφέρει ακόρεστα λιπαρά οξέα, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, ενώ έχει εξαιρετική γεύση. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη πως το αμύγδαλο χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα περιποίησης.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Όπως η αμυγδαλιά περιβάλλει τον καρπό της σε ένα προστατευτικό κέλυφος, έτσι και το Γαλάκτωμα Σώματος Αμύγδαλο για το Ευαίσθητο Δέρμα προστατεύει απαλά το ευαίσθητο δέρμα. Το γαλάκτωμα με βιολογικό αμυγδαλέλαιο ενισχύει τη φυσική αμυντική λειτουργία του δέρματος και το προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις. Παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί και μειώνει το αίσθημα ‘τραβήγματος’. Το Γαλάκτωμα Σώματος Αμύγδαλο για το Ευαίσθητο Δέρμα απορροφάται άμεσα, καταπραΰνει το εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα και μειώνει την εμφάνιση ερυθρότητας. Επαναφέρει τη φυσική ισορροπία του δέρματος. Για αίσθηση μεταξένιας απαλότητας.

Οφέλη

Απολαύστε την αίσθηση του ήπιου γαλακτώματος, που προστατεύει το δέρμα σας και το περιβάλλει απαλά. Ιδανικό για την περιποίηση του εξαιρετικά ευαίσθητου δέρματος. 

 

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Διαβάστε περισσότερα

Συστατικά

Συστατικά

Αμυγδαλέλαιο

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Το φίνο κι ελαφρύ Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικά φιλικό με το δέρμα και ιδανικό για το ευαίσθητο, τραχύ και ξηρό δέρμα. Το Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικό για την περιποίηση των βρεφών και των μικρών παιδιών. Χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά, όπως λάδι και λινελαϊκό οξύ.  

Κηρός Μελισσών

Beeswax (Cera Alba)

Ο Κηρός Μελισσών παράγεται στην κυψέλη από τις μέλισσες. Το κερί λιώνει σε θερμοκρασία άνω των 60 βαθμών Κελσίου. Ο φιλικός κηρός χρησιμοποιείται κυρίως ως μαλακτικό μέσο και για την βελτίωση της σύστασης. Ο Κηρός Μελισσών αφήνει ένα ελαφρύ στρώμα στο δέρμα και το προστατεύει από την αφυδάτωση. 


Πρώτες ύλες

Πρώτες ύλες

Αλικάντε, Ισπανία

Αμύγδαλο

Στους λόφους κοντά στην πόλη Alicante, εκατό καλλιεργητές αμυγδάλου φροντίζουν μία από τις μεγαλύτερες περιοχές καλλιέργειας αμυγδάλου στην Ευρώπη.

Μάθετε περισσότερα
Image of Almond Spain - Almond

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Γυρίστε το μπουκάλι προς τα κάτω και ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Χρησιμοποιήστε το μετά το μπάνιο ή το ντους. Για ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση φροντίδας, χρησιμοποιήστε το παράλληλα με το Κρεμοντούς Αμύγδαλο και την Κρέμα Χεριών Αμύγδαλο.