Γαλάκτωμα Σώματος με Μολόχα

Απαλή περιποίηση για το ξηρό, ευαίσθητο βρεφικό δέρμα

Ό,τι πιο απαλό από τη φύση. Το ιδανικό γαλάκτωμα για μωρά με εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα ή δέρμα με νευροδερματίτιδα - καταπραΰνει, ηρεμεί και προστατεύει


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Δενδρομολόχα

Δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα, για υγιές δέρμα

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Η Weleda ζήτησε από μαίες να τη συμβουλέψουν, ώστε να δημιουργήσει το ιδανικό ενυδατικό γαλάκτωμα και τη βοήθησαν στην επιλογή της πιο ήπιας σύνθεσης που έχει ποτέ παρασκευάσει. Το βιολογικό εκχύλισμα δενδρομολόχας περιτυλίγει το μωρό με έναν δροσερό, προστατευτικό μανδύα, το απαλό εκχύλισμα πανσέ καταπραΰνει τους ερεθισμούς και η βιολογική καρύδα και το σησαμέλαιο θρέφουν το δέρμα. Το γαλάκτωμα δεν περιέχει άρωμα, ανακουφίζει από τον κνησμό και προσφέρει ευχάριστο αίσθημα δροσιάς στο δέρμα. Χάρη στα προσεχτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά, το Γαλάκτωμα Σώματος έχει ευχάριστο, ήπιο άρωμα, χωρίς την προσθήκη αιθέριων ελαίων. Για το ευαίσθητο δέρμα που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. 


Οφέλη

Θρέφει, καταπραΰνει και ανακουφίζει από τους ερεθισμούς του εξαιρετικά ευαίσθητου, ξηρού δέρματος και του δέρματος με νευροδερματίτιδα. Ανακουφίζει από τον κνησμό, δροσίζει, ηρεμεί και προσφέρει εντατική ενυδάτωση. Πιστοποιημένη, βιολογική περιποίηση, χωρίς προσθήκη συνθετικών συντηρητικών, αρωματικών και χρωστικών ουσιών ή πρώτων υλών με βάση το ορυκτέλαιο. Δερματολογικά πιστοποιημένη συμβατότητα με το εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα και το δέρμα με νευροδερματίτιδα.   


+76%

Καταπραΰνει το δέρμα*

*Αξιολόγηση γονέων μετά από 28 ημέρες
+38%

Αύξηση της ενυδάτωσης του δέρματος*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε απαλά σε όλο το σώμα του μωρού, καθημερινά. Κατάλληλο για χρήση και στο ενήλικο εξαιρετικά ευαίσθητο, ξηρό δέρμα και το δέρμα με νευροδερματίτιδα