Γαλάκτωμα Σώματος Νυχτολούλουδο

Πλούσιο, θρεπτικό και συσφιγκτικό φυσικό γαλάκτωμα σώματος για το ώριμο δέρμα, με λουλουδάτο άρωμα

Προσφέρετε νέα λάμψη στο ώριμο δέρμα, με βιολογικό έλαιο νυχτολούλουδου και την εντατική φροντίδα του βούτυρου καριτέ 


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Νυχτολούλουδο

Το Νυχτολούλουδο κατάγεται από τη Βόρειο Αμερική και χρησιμοποιούταν από τους αυτόχθονες λαούς της Αμερικής ως μέσο διατροφής και ως φαρμακευτικό φυτό.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Κανείς δε γνωρίζει το σώμα σας τόσο καλά όσο εσείς, όμως η Weleda γνωρίζει καλά τις ανάγκες του ώριμου δέρματος. Γι’ αυτό το λόγο επιλέξαμε το νυχτολούλουδο, για τις μοναδικές, εντατικά προστατευτικές ιδιότητές του και το αναμίξαμε σε μία θρεπτική, συσφιγκτική σύνθεση με βούτυρο καριτέ και το πολύτιμο άρωμα από κάρδαμο, μανόλια και σανδαλόξυλο. Εντατική, πλούσια περιποίηση για όλο το σώμα σε ένα γαλάκτωμα - για δέρμα που αξίζει τη φροντίδα. 

 

Οφέλη

Αναζωογονεί, συσφίγγει και ενδυναμώνει. Ενισχύει τη λάμψη και τη ζωτικότητα του δέρματος, με περιποίηση που διαρκεί. Φυσικό, κατάλληλο για ακραιφνείς χορτοφάγους (vegan), χωρίς γλουτένη. Δερματολογικά ελεγμένο και πιστοποιημένο. 

Δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο.

+77%

Περιποίηση που διαρκεί*

*Αυτοαξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Διαβάστε περισσότερα

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 


Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν την πρώτη χρήση. Απλώστε σε όλο το σώμα μετά το μπάνιο ή το ντους. Προσθέστε μερικές σταγόνες από το Λάδι Τόνωσης Νυχτολούλουδο, για ακόμη πιο πλούσια περιποίηση.