Κρέμα Αλλαγής Πάνας με Μολόχα, δίχως άρωμα

Περιποίηση για την περιοχή της πάνας από την πρώτη μέρα, με ήπια, φυσικά συστατικά

Καθαρό, στεγνό και χαρούμενο, προστατευμένο από τους ερεθισμούς - Η Κρέμα Αλλαγής Πάνας Δίχως Άρωμα αποτελεί την ευχή κάθε νέου γονιού για το νεογέννητο παιδί του


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Δενδρομολόχα

Δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα, για υγιές δέρμα

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Η ώρα της αλλαγής της πάνας μπορεί να είναι μία χαρούμενη στιγμή, με την καταπραϋντική περιποίηση της Μολόχας για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. Η κρέμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για το εξαιρετικά ευαίσθητο βρεφικό δέρμα και το δέρμα με νευροδερματίτιδα, αφού συνδυάζει βιολογικά εκχυλίσματα καταπραϋντικής μολόχας και πανσέ με βιολογικά έλαια σησαμιού και καρύδας, που βοηθούν στην διατήρηση του υγιούς δέρματος. Το οξείδιο του ψευδαργύρου προστατεύει από την υγρασία και το απαλό άρωμα προέρχεται από βιολογικό μελισσοκέρι και βιολογικό έλαιο καρύδας. Χωρίς πρόσθετο άρωμα, χωρίς ερεθισμούς, μόνο χαμόγελα και το άγγιγμα της απαλής περιποίησης.


Οφέλη

Προλαμβάνει τους ερεθισμούς στην περιοχή της πάνας, προστατεύει από την υγρασία. Προστατεύει και θρέφει το εξαιρετικά ευαίσθητο, ξηρό δέρμα και το δέρμα με νευροδερματίτιδα. Πιστοποιημένη βρεφική περιποίηση και υποστήριξη της ανάπτυξης του υγιούς δέρματος. Πιστοποιημένη φυσική βρεφική περιποίηση, δερματολογικά πιστοποιημένη συμβατότητα με το εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα.


+95%

Εντατική περιποίηση του δέρματος*

*Αξιολόγηση γονέων μετά από 28 ημέρες
+100%

Καταπραΰνει το δέρμα*

*Αξιολόγηση γονέων μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε σε ολόκληρη την περιοχή της πάνας, αφότου έχει καθαριστεί προσεχτικά