Κρέμα Ενυδάτωσης Ίριδα

Φυσική ενυδάτωση για το κανονικό έως μικτό δέρμα, ημέρα και νύχτα, ιδανική ως βάση για το μακιγιάζ

Ελαφρύ, δροσιστικό γαλάκτωμα για την εξισορρόπηση και ρύθμιση των φυσιολογικών επιπέδων ενυδάτωσης του δέρματος. Ο σύμμαχος σας στους σύγχρονους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας - απλώς αρπάξτε ένα σωληνάριο και χρησιμοποιήστε το ξανά και ξανά!

 

Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Ίριδα

Το κανονικό, υγιές, νεαρό δέρμα είναι μεταξένια απαλό, σφιχτό, ροδαλό, όχι πολύ λιπαρό, μα ούτε και ξηρό.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Όταν κάθε μέρα είναι γεμάτη από αντιθέσεις - εργασία και ελεύθερος χρόνος, χαλαρές ημέρες και ξενύχτι, θέρμανση στους εσωτερικούς χώρους και η αίσθηση του ηλίου στο δέρμα - δεν υπάρχει καλύτερος φίλος για το δέρμα από την ίριδα. Η ρίζα της ίριδας αντεπεξέρχεται εξαιρετικά τόσο σε πλημμύρες, όσο και σε περιόδους ξηρασίας. Η Weleda γνωρίζει πως η κρέμα είναι ιδανική για χρήση σε δέρμα που χρειάζεται ισορροπία, οπότε η σύνθεσή της περιέχει επίσης βιολογικό έλαιο jojoba για την προστασία, ενυδάτωση και τόνωση του δέρματος, ημέρα και νύχτα.

 

Οφέλη

Λειαντική και δροσερή. Ρυθμίζει την ισορροπία της υγρασίας και διατηρεί τις φυσιολογικές λειτουργίες του δέρματος, προστατεύει από τα στοιχεία. Εξαιρετικά κατάλληλη για χρήση κάτω από το μακιγιάζ. Η συμβατότητα με το δέρμα είναι δερματολογικά ελεγμένη. 

+90%

Πιο λείο δέρμα*

*Αυτοαξιολόγηση έπειτα από 28 ημέρες

Βιολογικό

 

 

Με πολύτιμα συστατικά από βιολογικές καλλιέργειες. Το σήμα ποιότητας εγγυάται πως η Weleda χρησιμοποιεί συστατικά υψηλής ποιότητας, που είναι πιστοποιημένα βιολογικά. 

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Πρώτες ύλες

Πρώτες ύλες

Οροσειρά του Άτλαντα, Μαρόκο

Ίριδα

Η ίριδα έχει πάρει την ονομασία της από την Ίρις, θεότητα της Ελληνικής μυθολογίας, θεάς του ουράνιου τόξου και της ατμόσφαιρας και αγγελιοφόρου των θεών.

Μάθετε περισσότερα
Mapp of Morocco - Iris

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Title

Οδηγίες χρήσης: εφαρμόστε επαρκή ποσότητα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, πρωί και βράδυ, έπειτα από τον καθαρισμό και τη χρήση τονωτικής λοσιόν. Αφήστε μερικά λεπτά να απορροφηθεί, πριν τοποθετήσετε προϊόντα μακιγιάζ. Χρειάζεστε πιο πλούσια φροντίδα; Δοκιμάστε την Κρέμα Ημέρας Ίριδα.