Κρεμοντούς με Άγριο Τριαντάφυλλο

Ντελικάτο άρωμα τριαντάφυλλου σε ένα κρεμώδες απαλό κρεμοντούς

Ένα απλό βήμα μέχρι την απόλυτη πολυτέλεια - καθαρίστε το σώμα σας με το κρεμοντούς και νιώστε το πνεύμα σας να αφυπνίζεται


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Άγριο Τριαντάφυλλο

Αδάμαστη ομορφιά που προσφέρει αρμονία

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Σαν βελούδινα ανθισμένα ροδοπέταλα να αγγίζουν το δέρμα σας - αυτή είναι η αίσθηση όταν χρησιμοποιείτε το κρεμοντούς με άγριο τριαντάφυλλο κάτω από το ζεστό ντους. Με βιολογικό έλαιο σπόρων κυνόροδου που θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος, σε συνδυασμό με άρωμα από πέταλα τριανταφυλλιάς δαμασκηνής και το το ντελικάτο άρωμα του τριαντάφυλλου που προσφέρει απόλαυση στις αισθήσεις καθώς τα απαραίτητα λιπίδια και οι βιταμίνες περιποιούνται το δέρμα σας. Το σώμα σας έχει βελούδινη και απαλή αίσθηση, το πνεύμα σας βρίσκεται σε αρμονία και όλα αυτά μετά από ένα απλό ντους!


Οφέλη

 Εντατική περιποίηση που ρυθμίζει τα επίπεδα ενυδάτωσης. Θρεπτικό, περιποιητικό και αρμονικό. Δερματολογικά ελεγμένο κι εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα.

Δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 

 

 

 

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Διαβάστε περισσότερα

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 


Διαβάστε περισσότερα

Πρώτες ύλες

Πρώτες ύλες

Κοιλάδα Dadès, Μαρόκο

Δαμασκηνά Τριαντάφυλλα

Κατά την περίοδο άνθησης, η κοιλάδα Dadès καλύπτεται με το άρωμα των υπέροχων Δαμασκηνών τριαντάφυλλων.

Μάθετε περισσότερα
Map of Morocco - Wild Rose

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Κάντε μασάζ σε υγρό δέρμα στη μπανιέρα ή στο ντους και ξεβγάλετε. Δεν προκαλεί πολλή σαπουνάδα. Εξαιρετικό αίσθημα πολυτέλειας αν στη συνέχεια χρησιμοποιήσετε και το Λάδι Σώματος Άγριου Τριαντάφυλλου ή το Γαλάκτωμα Περιποίησης Άγριου Τριαντάφυλλου