Κρεμοντούς με Ιπποφαές

Φρέσκο, τονωτικό κρεμοντούς με φυσικά βιολογικά έλαια

Η ενέργεια και η δύναμη του ηλίου, μέσα σε ένα ελαφρύ, αρωματικό κρεμοντους που καθαρίζει απαλά το δέρμα σας και σας γεμίζει θετική διάθεση


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Ιπποφαές

Ένας καρπός γεμάτος ενέργεια και τονωτική δράση

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Εάν θα ήταν δυνατό να πάρετε τον ήλιο στο ντους μαζί σας, θα τον μυρίζατε και θα τον αισθανόσασταν όπως αυτό το κρεμοντούς. Καρποί ιπποφαούς που έχουν ωριμάσει κάτω από τον ήλιο, εκθλίβονται για τη βιολογική χρυσή τους σάρκα και το έλαιο σπόρων που είναι πλούσιοι σε βιταμίνες, ώστε και περιποιούνται το δέρμα σας. Πορτοκάλια, μανταρίνια και γκρέιπφρουτ προσφέρουν τη ζεστασιά και το ζωηρό τους άρωμα, ενώ το κρεμοντούς καθαρίζει ήπια το δέρμα σας, με καθαριστικά στοιχεία που έχουν βάση τη ζάχαρη. Βγείτε έξω σαν να σας έχει φιλήσει ο ήλιος και είναι καλοκαίρι, φρέσκοι από την κορφή μέχρι τα νύχια. 


Οφέλη

Καθαρίζει ήπια. Με τονωτικό άρωμα. Εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα. Δεν περιέχει συνθετικές αρωματικές, χρωστικές, συντηρητικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. Δερματολογικά ελεγμένο. 


Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Πρώτες ύλες

Πρώτες ύλες

Τοσκάνη, Ιταλία

Ιπποφαές

Οι ώριμοι καρποί του ιπποφαούς παρέχουν εδώ και σχεδόν 70 χρόνια τον γεμάτο βιταμίνες χυμό τους στα συμπληρώματα διατροφής της Weleda.

Μάθετε περισσότερα
Image of Sea Buckthorn Italy - Buckthorn

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Στο ντους ή στο μπάνιο, χρησιμοποιήστε αρκετή ποσότητα. Δεν δημιουργείται πολύς αφρός. Αυξήστε την ενυδατική δράση συνεχίζοντας με το Γαλάκτωμα Περιποίησης Ιπποφαές ή το Λάδι Περιποίησης με Ιπποφαές.