Κρεμοντούς με Κίτρο

Ένα φρέσκο κρεμοντούς με άρωμα εσπεριδοειδών που σας ξυπνάει κάτω από το ντους

Λεμόνια και πορτοκάλια, που προσφέρουν ένα ζωηρό ξύπνημα για τις αισθήσεις που καθαρίζει ήπια το δέρμα σας - και σας προσφέρει θετικά συναισθήματα! 

Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Image of citrus plant

Εσπεριδοειδή

Είναι ευρέως γνωστό πως το πικρό φρούτο είναι κυριολεκτικά γεμάτο βιταμίνη C.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Περιγραφή

Το λεμόνι σημαίνει φρεσκάδα και το άρωμα του έχει άμεση θετική επίδραση στη διάθεση. Με το Κρεμοντούς Κίτρο θα απολαύσετε φρέσκο και καθαρό δέρμα, καθώς και άμεση θετική διάθεση, όλα σε ένα φυσικό, κρεμώδες ντους που ενυδατώνει. Ένα κρεμώδες ντους που προσφέρει ενυδάτωση - με αιθέριο έλαιο λεμονιού για λαμπερό, ζωντανό άρωμα. Ξυπνήστε, κάντε ένα ντους και προσθέστε ζωντάνια στην ημέρα σας!


Οφέλη

Ήπιος καθαρισμός και προστασία από την απώλεια υγρασίας. Δερματολογικά ελεγμένο. 

www.natrue.org logo

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Διαβάστε περισσότερα
Vegan info

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 


Διαβάστε περισσότερα

Συστατικά

Συστατικά

Image of Citrus - Lemon Juice Ingredients

Έλαιο Φλούδας Λεμονιού

Citrus Limon (Lemon) Peel Oil

Το Έλαιο Φλούδας Λεμονιού αποτελεί αιθέριο έλαιο που λαμβάνεται από τη φλούδα του φρούτου. Μαζί με άλλα αιθέρια έλαια χρησιμοποιείται για τον αρωματισμό.  

Image of Sesamum Indicum - Ingredients

Σησαμέλαιο

Sesamum Indicum Seed Oil

Το Σησαμέλαιο είναι εξαιρετικό έλαιο μασάζ και χρησιμοποιείται για την περιποίηση του κουρασμένου, ξηρού και ώριμου δέρματος, μα χρησιμοποιείται επίσης και ως μαλακτικό συστατικό. Έχει εξαιρετική αντιοξειδωτική δράση, περιποιείται το δέρμα και είναι ιδανικό ως έλαιο βάσης για ενεργά συστατικά. Παρουσιάζει υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά, όπως λάδι και λινελαϊκό οξύ, καθώς και φυτοστερόλες και Βιταμίνη Ε (ειδικά γ-τοκοφερόλη).  

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιήστε επαρκή ποσότητα για να καθαρίσετε όλο το σώμα, Κάτω από το ντους. Δε δημιουργεί πολλή σαπουνάδα. Για επιπλέον ενυδάτωση, συνεχίστε με το Δροσερό Γαλάκτωμα Ενυδάτωσης Κίτρο ή το Δροσερό Λάδι Σώματος.