Κρεμοντούς Τόνωσης Νυχτολούλουδο

Φρέσκο, λουλουδάτο κρεμοντούς, δημιουργημένο με αγάπη για το ώριμο δέρμα

Το άρωμα των ανθών του νυχτολούλουδου αναδύεται καθώς κάνετε μπάνιο, αφήνοντας το δέρμα σας βελούδινα απαλό και λαμπερό


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Νυχτολούλουδο

Το Νυχτολούλουδο κατάγεται από τη Βόρειο Αμερική και χρησιμοποιούταν από τους αυτόχθονες λαούς της Αμερικής ως μέσο διατροφής και ως φαρμακευτικό φυτό.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Περιγραφή

Όπως ένα χρυσό άνθος κάτω από τη βροχή, το δέρμα σας θα ‘ανθίσει’ με τα ευεργετικά συστατικά του ήπιου, φυτικού κρεμοντούς. Αποτελεί ένα φυσικό κρεμοντούς, το οποίο έχει δημιουργηθεί ειδικά για εσάς, με φροντίδα και με πολύτιμο άρωμα εμπνευσμένο από τα άνθη νυχτολούλουδου. Το πολύτιμο έλαιο μακαντάμια που περιέχει παρουσιάζει ομοιότητα με τη σύσταση του δέρματος, ενώ το βιολογικό νυχτολούλουδο προσφέρει βελούδινα απαλή φροντίδα και αναζωογονεί. Κάντε μπάνιο στο άρωμα και δείτε τη λάμψη στο δέρμα σας. 


Οφέλη

Καθαρίζει απαλά και προσφέρει ενυδάτωση. Με φυσικά φρέσκο, λουλουδάτο άρωμα. Κατάλληλο για χρήση από ακραιφνείς χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη, δερματολογικά ελεγμένο και πιστοποιημένο.


73%

Βελούδινα απαλή αίσθηση στο δέρμα*

*Αυτοαξιολόγηση μετά από 28 ημέρες
Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Διαβάστε περισσότερα
Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 


Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιήστε σε όλο το σώμα κατά το ντους ή στη μπανιέρα - ήπια, φυτικά καθαριστικά στοιχεία που δεν δημιουργούν πολλή (τεχνητή) σαπουνάδα.