Κρεμοντούς Χαλάρωσης με Λεβάντα

Εξαιρετικό αίσθημα χαλάρωσης σε ένα κρεμώδες ντους

Κανένα άλλο φυτό δεν προσφέρει άρωμα ηρεμίας και γαλήνης όπως η λεβάντα. Προσφέρετε πνευματική αρμονία στον εαυτό σας, την ώρα του ντους


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

bg_lavender.jpg

Λεβάντα

Ένα θαύμα χαλάρωσης που καταπραΰνει σώμα και πνεύμα.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Περιγραφή

Στο τέλος της μέρας, πριν αφεθείτε σε έναν ξεκούραστο ύπνο, εμπιστευτείτε το αιθέριο έλαιο λεβάντας για να καταπραΰνετε και να ηρεμήσετε τις αισθήσεις σας. Το ήπιο, κρεμοντούς με βιολογικό σησαμέλαιο αποτελεί απόλαυση για τις αισθήσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή στη μπανιέρα και σας προετοιμάζει για έναν αναζωογονητικό ύπνο, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και καθαρό. Απλώς αναπνεύστε και χαλαρώστε. 

 

Οφέλη

Χαλαρωτικό, καταπραϋντικό, καθαριστικό. Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς προσθήκη συνθετικών αρωματικών, χρωστικών και συντηρητικών ουσιών ή πρώτων υλών με βάση το ορυκτέλαιο. 


www.natrue.org logo

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Διαβάστε περισσότερα
Vegan info

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 


Διαβάστε περισσότερα

Πρώτες ύλες

Πρώτες ύλες

Βεσσαραβία, Μολδαβία

Λεβάντα

Η μικρή χώρα της Μολδαβίας είναι ευλογημένη με θερμό, ξηρό κλίμα και γόνιμο, μαύρο έδαφος, που αποτελεί το ιδανικό κλίμα για την καλλιέργεια της Λεβάντας που χρησιμοποιούμε σε 50 από τα προϊόντα μας.

Μάθετε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Συμβουλές χρήσης: Χρησιμοποιήστε ως κρεμώδες αφρόλουτρο και ακολουθήστε με το Χαλαρωτικό Λάδι Λεβάντας για μασάζ πριν τον ύπνο.