Λάδι Μασάζ για το Περίνεο

Απολύτως φυσικό λάδι για μασάζ για προετοιμασία του τοκετού

Απολύτως φυσικό λάδι που σας βοηθά να προετοιμαστείτε για τη γέννηση του μωρού σας - το μασάζ στην περιοχή του περινέου ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, βοηθώντας στην αντιμετώπιση του πόνου και προστατεύοντας από το σκίσιμο του δέρματος που προκαλείται κατά τον τοκετό.

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Είναι μια σημαντική μέρα που την αναμένει κάθε μητέρα και που θα προτιμούσε να γίνει χωρίς δάκρυα και σκίσιμο του ευαίσθητου δέρματος. Από την 34η εβδομάδα μπορείτε να προετοιμαστείτε, μέσω του τακτικού μασάζ με το Λάδι Μασάζ για το Περίνεο, ώστε να ενισχύσετε την ελαστικότητα του δέρματος για τον τοκετό. Με γλυκό αμυγδαλέλαιο και έλαιο φύτρων σίτου, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, το λάδι έχει δημιουργηθεί ειδικά για μασάζ που βοηθά το δέρμα στην περιοχή του περινέου να γίνει πιο ελαστικό και να προετοιμαστεί για τον τοκετό. 


Οφέλη

Ενυδατώνει και προετοιμάζει το δέρμα για τον τοκετό, το τακτικό μασάζ στην περιοχή του περινέου βοηθά στη διατήρηση της απαλότητας κι ελαστικότητας του δέρματος. Δερματολογικά ελεγμένο. Το λάδι είναι μέρος της σειράς προϊόντων για την Εγκυμοσύνη και το Θηλασμό της Weleda κι έχει δημιουργηθεί με τη βοήθεια έμπειρων μαιών και φαρμακοποιών.

Δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 

 

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Το μασάζ μπορεί να γίνει από εσάς ή το σύντροφο σας. Κάντε μασάζ 3-4 φορές την εβδομάδα για 5-10 λεπτά, από την 34η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Το μασάζ συνιστάται να γίνεται μετά από ζεστό μπάνιο και αφότου έχει αδειάσει η ουροδόχος κύστη. Υγράνετε τον αντίχειρα σας (ή τον δείκτη, αν ο σύντροφος κάνει το μασάζ) με Λάδι μασάζ για το περίνεο και τοποθετήστε απαλά επάνω στο δέρμα, χωρίς να προκαλέσετε πόνο. Εισάγετε το δάχτυλο στον κόλπο μέχρι την ένωσή του με το άλλο δάχτυλο. Κάντε απαλό, ρυθμικό μασάζ στο τοίχωμα του κόλπου με κυκλικές κινήσεις, όπως οι δείκτες του ρολογιού πηγαίνοντας από τη θέση 3 στο 9 και ανάποδα. Με κάθε μασάζ, θα αισθάνεστε τους ιστούς και του μύες να γίνονται πιο χαλαροί και απαλοί, ώστε η διάρκεια του μασάζ να μπορεί να αυξηθεί. Κάντε μασάζ μέχρι να νιώσετε ένα ελαφρύ γαργαλητό και συνεχίστε να κάνετε μασάζ στον ιστό μεταξύ του κόλπου και του πρωκτού απαλά μεταξύ του αντίχειρα και των μεσαίων δαχτύλων. Μετά το μασάζ, το επιπλέον λάδι μπορεί να απομακρυνθεί χρησιμοποιώντας ζεστό νερό. Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία σχετικά με το μασάζ στην περιοχή του περινέου, παρακαλούμε απευθυνθείτε στη μαία ή στο γιατρό σας.