Λάδι Περιποίησης με Ιπποφαές

Ελαφρύ, πλούσιο χρυσό άγγιγμα για το διψασμένο δέρμα

Λάδι από καρπούς και σπόρους που έχουν ωριμάσει στον ήλιο, τα έλαια του ιπποφαούς τονώνουν και θρέφουν το ξηρό δέρμα


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Ιπποφαές

Ένας καρπός γεμάτος ενέργεια και τονωτική δράση

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Το ιπποφαές αναπτύσσεται στην αραιή, ξηρή ατμόσφαιρα των βουνών και σε ψηλές, άνυδρες τοποθεσίες και αποθηκεύει ενέργεια και θρεπτικά στοιχεία μέσα στους μικρούς, κόκκινο-χρυσαφί καρπούς του. Το βιολογικό έλαιο που αποκτούμε από τους καρπούς και τους σπόρους είναι εξαιρετικά θρεπτικό, πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες, ενώ είναι φυσικά συμβατό με το δέρμα με αποτέλεσμα να απορροφάται άμεσα. Το συνδυάζουμε με ελαφρύ, εύκολα απορροφώμενο σησαμέλαιο και αιθέρια έλαια που έχουν φρέσκο άρωμα, προσφέροντας χρυσή λάμψη και απαλότητα στο σώμα σας.


Οφέλη

Πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, τονώνει τη φυσική αναζωογόνηση του δέρματος. Ενυδατικό, απαλύνει τα ξηρά σημεία. Με 100% φυσικά συστατικά. Δερματολογικά ελεγμένο.

Πιστοποιημένα φυσικό, δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 

 

+30%

Ενίσχυση της ενυδάτωσης*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες
+25%

Μείωση του ξηρού δέρματος*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε μερικές σταγόνες σε νωπό δέρμα μετά το μπάνιο ή το ντους και κάντε ήπιο μασάζ