Λάδι Τόνωσης Νυχτολούλουδο

Εξαιρετικά πλούσιο λάδι σώματος που βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης στο ώριμο δέρμα

Πλούσια περιποίηση για το ώριμο δέρμα, χρυσή λάμψη και φροντίδα για όλο το σώμα


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Νυχτολούλουδο

Το Νυχτολούλουδο κατάγεται από τη Βόρειο Αμερική και χρησιμοποιούταν από τους αυτόχθονες λαούς της Αμερικής ως μέσο διατροφής και ως φαρμακευτικό φυτό.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Φροντίστε το σώμα σας με τη χρυσή λάμψη του πολύτιμου βιολογικού ελαίου νυχτολούλουδου, συνδυασμένο με βελούδινο λάδι τζοτζόμπα και εξαιρετικά θρεπτικό έλαιο φύτρων σίτου. Προσφέρει θετική διάθεση καθώς ενυδατώνει το δέρμα, αφού περιέχει φυσικό άρωμα από κάρδαμο, μανόλια και σανδαλόξυλο για τονωτικό, φρέσκο, λουλουδάτο άρωμα, τόσο διακριτικό και πολύτιμο, όσο τα χρυσά πέταλα του ίδιου του νυχτολούλουδου.


Οφέλη

Ενισχύει τη σύσφιγξη και ελαστικότητα, ενυδατώνει, αναζωογονεί και επαναφέρει τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος. Φυσικό, κατάλληλο για ακραιφνείς χορτοφάγους, δερματολογικά πιστοποιημένο. Δεν περιέχει φοινικέλαιο ή πρώτες ύλες από σόγια. 


+70%

Προσφέρει εντατική θρέψη*

*Αυτοαξιολόγηση μετά από 28 ημέρες
+39%

Αύξηση της ενυδάτωσης του δέρματος*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε σε νωπό δέρμα μετά το ντους ή το μπάνιο, όταν το έλαιο απορροφάται καλύτερα. Μπορεί να συνδυαστεί με την Κρέμα Χεριών Νυχτολούλουδο ή το Γαλάκτωμα Σώματος Νυχτολούλουδο - μερικές σταγόνες από το Λάδι Τόνωσης Νυχτολούλουδο θα ενισχύσει τη δράση τους.