Λάδι Τόνωσης Νυχτολούλουδο

Εξαιρετικά πλούσιο λάδι σώματος που βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης στο ώριμο δέρμα

Πλούσια περιποίηση για το ώριμο δέρμα, χρυσή λάμψη και φροντίδα για όλο το σώμα


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Image of evening primrose flower

Νυχτολούλουδο

Το Νυχτολούλουδο κατάγεται από τη Βόρειο Αμερική και χρησιμοποιούταν από τους αυτόχθονες λαούς της Αμερικής ως μέσο διατροφής και ως φαρμακευτικό φυτό.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Περιγραφή

Φροντίστε το σώμα σας με τη χρυσή λάμψη του πολύτιμου βιολογικού ελαίου νυχτολούλουδου, συνδυασμένο με βελούδινο λάδι τζοτζόμπα και εξαιρετικά θρεπτικό έλαιο φύτρων σίτου. Προσφέρει θετική διάθεση καθώς ενυδατώνει το δέρμα, αφού περιέχει φυσικό άρωμα από κάρδαμο, μανόλια και σανδαλόξυλο για τονωτικό, φρέσκο, λουλουδάτο άρωμα, τόσο διακριτικό και πολύτιμο, όσο τα χρυσά πέταλα του ίδιου του νυχτολούλουδου.


Οφέλη

Ενισχύει τη σύσφιγξη και ελαστικότητα, ενυδατώνει, αναζωογονεί και επαναφέρει τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος. Φυσικό, κατάλληλο για ακραιφνείς χορτοφάγους, δερματολογικά πιστοποιημένο. Δεν περιέχει φοινικέλαιο ή πρώτες ύλες από σόγια. 


70%

Προσφέρει εντατική θρέψη*

*Αυτοαξιολόγηση μετά από 28 ημέρες
39%

Αύξηση της ενυδάτωσης του δέρματος*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες
www.natrue.org logo

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Διαβάστε περισσότερα
Vegan info

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 


Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε σε νωπό δέρμα μετά το ντους ή το μπάνιο, όταν το έλαιο απορροφάται καλύτερα. Μπορεί να συνδυαστεί με την Κρέμα Χεριών Νυχτολούλουδο ή το Γαλάκτωμα Σώματος Νυχτολούλουδο - μερικές σταγόνες από το Λάδι Τόνωσης Νυχτολούλουδο θα ενισχύσει τη δράση τους.