Οδοντόκρεμα για Παιδιά

Φυσική προστασία για τα ευαίσθητα νεογιλά δόντια

Μάθετε στα παιδιά σας καλές συνήθειες στοματικής υγιεινής με την οδοντόκρεμα με ευχάριστη γεύση και χωρίς φθόριο - ειδικά για τα πρώτα δόντια


Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Φυσική περιποίηση για τα ευαίσθητα πρώτα δόντια των παιδιών. Η Οδοντόκρεμα για Παιδιά φροντίζει τα νέα και αναπτυσσόμενα δόντια και προσφέρει φυσική προστασία από τη δημιουργία τρυπών. Με εκχυλίσματα βιολογικών ανθών καλέντουλας για την υγεία των ούλων, με διοξείδιο του πυριτίου για διεξοδικό καθαρισμό και φυσικό άρωμα μάραθου και δυόσμου, κάνει το βούρτσισμα των δοντιών ευχάριστη ιεροτελεστία. Δεν περιέχει κανένα συστατικό που θα μπορούσε να βλάψει το παιδί αν το καταπιεί - ούτε φθόριο. Η Οδοντόκρεμα για Παιδιά αποτελεί ό,τι καλύτερο  και φυσικό θα μπορούσατε να ζητήσετε για τα πρώτα δόντια του παιδιού σας. 


Οφέλη

Ήπιος, δραστικός καθαρισμός με ευχάριστη γεύση και φυσικά αιθέρια έλαια. Το οξείδιο του πυριτίου καθαρίζει απαλά τα δόντια για την αποφυγή σχηματισμού πλάκας. Χωρίς φθόριο. Χωρίς ζάχαρη, τεχνητές γλυκαντικές, επιφανειοδραστικές, συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές, χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. Ασφαλή συστατικά, ακόμη και αν το παιδί τα καταπιεί. Πιστοποιημένη φυσική περιποίηση της στοματικής υγιεινής που δημιουργήθηκε σύμφωνα με συμβουλές οδοντιάτρων. 


Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Title

Οδηγίες χρήσης: Τακτικό βούρτσισμα με την Οδοντόκρεμα για Παιδιά δύο φορές την ημέρα βοηθά στην πρόληψη δημιουργίας πλάκας και προστατεύει από την τερηδόνα