Σαπούνι Δεντρολίβανου

Δημοφιλές παραδοσιακό σαπούνι με αναζωογονητικό άρωμα, που καθαρίζει και δροσίζει

Το δεντρολίβανο είναι παραδοσιακό φυτό που συναντάται συχνά σε κήπους και προσφέρει αγνή καθαριότητα με αυτό το φυσικό, φυτικό σαπούνι


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Δενδρολίβανο

Βοηθά την πέψη, την κυκλοφορία του αίματος και προσφέρει θετική διάθεση

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Το δεντρολίβανο αναπτύσσεται στο βρετανικό κλίμα και διατηρεί μια περίοπτη θέση στην παράδοσή για τις αναζωογονητικές, καθαριστικές και δροσιστικές ιδιότητές του. Πλέον, οι ιδιότητες του δεντρολίβανου έχουν αποδειχθεί και επιστημονικά. Το σαπούνι αυτό συνδέει τη δύναμη του βιολογικού αιθέριου ελαίου του δεντρολίβανου σε μία βάση από φυτικά καθαριστικά έλαια. Αναζωογονητικό, δροσιστικό, τονωτικό - έχετε πάντοτε κοντά σας το σαπούνι δεντρολίβανου για καθαριότητα κάθε στιγμή.


Οφέλη

Απαλό καθαριστικό σαπούνι. 100% φυτικής βάσης, κατάλληλο για ακραιφνείς χορτοφάγους και χορτοφάγους, δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 


Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 


Πρώτες ύλες

Πρώτες ύλες

Ademuz, Ισπανία

Δενδρολίβανο

Ένα αρχαίο φυτό, που αφυπνίζει τις εσωτερικές μας δυνάμεις κι αντιμετωπίζει την κούραση

Μάθετε περισσότερα
Map of Spain - Rosemary

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Συμβουλές χρήσης: Ιδανικό για τον καθαρισμό των χεριών μετά την εργασία στον κήπο. Για πραγματική τονωτική αίσθηση μετά από μια κουραστική μέρα, χρησιμοποιήστε το σαπούνι δεντρολίβανου και στη γεμάτη μπανιέρα.