Σαπούνι Λεβάντας

Κλασικό σαπούνι στην πιο αγνή του μορφή

 Ακαταμάχητο φυσικό άρωμα λεβάντας, που βοηθά να ηρεμήσει τις αισθήσεις και το μυαλό, σε ένα ήπιο φυτικό σαπούνι


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

bg_lavender.jpg

Λεβάντα

Ένα θαύμα χαλάρωσης που καταπραΰνει σώμα και πνεύμα.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Περιγραφή

Η λεβάντα είναι ένα φυτό με πολλαπλά οφέλη - καταπραϋντικό, ηρεμιστικό και χαλαρωτικό για τις αισθήσεις. Στο φυτικό σαπούνι με φυτικά έλαια, αναμιγνύουμε πολύτιμο αιθέριο έλαιο λεβάντας με εξισορροπητικά εκχυλίσματα ίριδας και βιολέτας, που καθαρίζουν απαλά το δέρμα. Το σαπούνι φτιάχνεται αποκλειστικά από φυτικά έλαια και φυσικά φυτικά εκχυλίσματα, για καθαρό και αναζωογονημένο δέρμα. Συνδυάστε το με το Κρεμοντους Χαλάρωσης με Λεβάντα και το Χαλαρωτικό Λάδι Λεβάντας για να προσφέρετε ένα μοναδικό δώρο σε κάποιον που αγαπάτε ή στον εαυτό σας! 


Οφέλη

Συνταγή με αγνά βιολογικά έλαια, φυτικά εκχυλίσματα κι αιθέρια έλαια 100% φυσικής προέλευσης. Δερματολογικά ελεγμένο. Ιδανικό για ακραιφνείς χορτοφάγους, χορτοφάγους, ενώ δεν περιέχει συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 


www.natrue.org logo

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Διαβάστε περισσότερα

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 


Διαβάστε περισσότερα

Πρώτες ύλες

Πρώτες ύλες

Βεσσαραβία, Μολδαβία

Λεβάντα

Η μικρή χώρα της Μολδαβίας είναι ευλογημένη με θερμό, ξηρό κλίμα και γόνιμο, μαύρο έδαφος, που αποτελεί το ιδανικό κλίμα για την καλλιέργεια της Λεβάντας που χρησιμοποιούμε σε 50 από τα προϊόντα μας.

Μάθετε περισσότερα
Map of Moldova - Lavender Raw Material

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Συμβουλή χρήσης: Συνδυάστε το Σαπούνι λεβάντας με ένα μπάνιο και το Κρεμόλουτρο Λεβάντας για να προετοιμαστείτε για έναν ξεκούραστο βραδινό ύπνο.