Σαπούνι Τριαντάφυλλου

Πολυτελές σαπούνι με ντελικάτο άρωμα

Καθαρίστε και αρωματίστε το δέρμα σας με μία κίνηση, με τον κρεμώδη αφρό του φυτικού σαπουνιού και το αρμονικό άρωμα των ανθών της τριανταφυλλιάς της δαμασκηνής


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Image of wild rose flower

Άγριο Τριαντάφυλλο

Αδάμαστη ομορφιά που προσφέρει αρμονία

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Περιγραφή

Οι τριανταφυλλιές μας καλλιεργούνται από γεωργούς στα όρη της Τουρκίας, και τα άνθη συλλέγονται και αποξηραίνονται πριν εκχυλιστεί το πολύτιμο αιθέριο έλαιο που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του σαπουνιού. Το έλαιο τριαντάφυλλου περιέχει αρωματικές- θεραπευτικές ιδιότητες και αποτελεί ένα από το πιο φιλικά προς το δέρμα αιθέριο έλαιο. Συνδυασμένο με φυσικά φυτικά έλαια, το σαπούνι τριαντάφυλλου καθαρίζει το δέρμα σας και σας προσφέρει αίσθημα αρμονίας και ευεξίας.

 

Οφέλη

Με κρεμώδη αφρό που καθαρίζει απαλά. Κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα και δερματολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο για χρήση από χορτοφάγους και δεν περιέχει συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 


www.natrue.org logo

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Συμβουλές χρήσης: Πλυθείτε με το σαπούνι τριαντάφυλλου. Ακολουθήστε με το Γαλάκτωμα σώματος ή το λάδι σώματος άγριο τριαντάφυλλο για απόλυτη αρωματική αρμονία και βελούδινο δέρμα.