Χυμός σημύδας

Πιστοποιημένο βιολογικό ρόφημα με εκχύλισμα φύλλων σημύδας

Αναζωογονητικό ρόφημα από νεαρά φύλλα σημύδας που αναπτύσσονται την Άνοιξη. Φυσικό, εποχιακό ρόφημα - νιώστε νέοι, ανάλαφροι κι ευκίνητοι, ειδικά την Άνοιξη.    

Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Σημύδα

Μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου, η σημύδα αναπτύσσεται δυναμικά και τα φύλλα της είναι γεμάτα συστατικά που προσφέρουν και στον ανθρώπινο οργανισμό νέα πνοή κι ενέργεια.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Την Άνοιξη, τα λαμπερά, φρέσκα φύλλα σημύδας είναι γεμάτα δυναμικότητα, από τη ρίζα έως τα φύλλα. Εμείς συλλέγουμε τα νεαρά φύλλα από ελεγχόμενη άγρια συγκομιδή και τα επεξεργαζόμαστε προσεχτικά ώστε να διατηρήσουν τα φυσικά φλαβονοειδή, τις σαπωνίνες και τις τανίνες τους. Ο χυμός λεμονιού βιοδυναμικής καλλιέργειας ολοκληρώνει τη συνταγή. Με φρέσκια αψιά γεύση, συμπληρώνει ιδανικά την Ανοιξιάτικη ή Φθινοπωρινή κούρας αποτοξίνωσης. 

 

 

 

Οφέλη

Υποστηρίζει τον οργανισμό. Με νόστιμη, αψιά γεύση Πιστοποιημένα βιολογικό προϊόν. Με υψηλής ποιότητας συστατικά από βιολογικά δυναμική καλλιέργεια και πιστοποιημένη συγκομιδή άγριων φυτών.

Κωδικός ελέγχου Eco DE-ÖKO-007 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Δύο έως τρεις φορές την ημέρα, αναμείξτε μία κουταλιά της σούπας με κρύο ή ζεστό νερό ή προσθέστε τη στο γάλα, το γιαούρτι ή τα δημητριακά πρωινού. Για πιο γλυκιά γεύση, δοκιμάστε το Ελιξίριο Σημύδας. Για μέγιστα οφέλη, συνδυάστε τον με το Χυμό ή το Ελιξίριο με Ιπποφαές.