Αποσμητικό Άγριο Τριαντάφυλλο

Το πιο θηλυκό και λουλουδάτο δροσιστικό σπρέι σώματος

Νιώστε φρέσκοι με έναν ψεκασμό και αφήστε τα αιθέρια έλαια να εξουδετερώσουν τις δυσάρεστες σωματικές οσμές με φυσικό τρόπο.


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Άγριο Τριαντάφυλλο

Αδάμαστη ομορφιά που προσφέρει αρμονία

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Δεν υπάρχει τίποτε το ντελικάτο όταν υπάρχουν δυσάρεστες σωματικές οσμές, όμως η Weleda σας προσφέρει τη λύση και μυρίζει τριαντάφυλλο! Φυσικά συστατικά που συνεργάζονται με το σώμα σας για να εξουδετερώσουν τις οσμές χωρίς να ταλαιπωρείται το δέρμα σας. Αγνά αιθέρια έλαια τριανταφυλλιάς δαμασκηνής και ylang-ylang, προσφέρουν ένα ντελικάτο λουλουδάτο άρωμα και σταματούν τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, που δημιουργούν τις δυσάρεστες οσμές. Τα ανακυκλώσιμα γυάλινα μπουκάλια, με σύστημα αντλίας ψεκασμού χωρίς αεροζόλ, κυκλοφορούν σε μεγάλες και μικρές, πρακτικές συσκευασίες, και τα αποσμητικά μας δεν περιέχουν άλατα αλουμινίου. 


Οφέλη

Δερματολογικά ελεγμένο για τη συμβατότητα του με το δέρμα. Δεν περιέχει αντιιδρωτικές ουσίες και άλατα αλουμινίου. Δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 


Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Διαβάστε περισσότερα

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 


Διαβάστε περισσότερα

Πρώτες ύλες

Πρώτες ύλες

Κοιλάδα Dadès, Μαρόκο

Δαμασκηνά Τριαντάφυλλα

Κατά την περίοδο άνθησης, η κοιλάδα Dadès καλύπτεται με το άρωμα των υπέροχων Δαμασκηνών τριαντάφυλλων.

Μάθετε περισσότερα
Map of Morocco - Wild Rose

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Ψεκάστε στην περιοχή της μασχάλης και σε όλο το σώμα, αποφεύγοντας τα μάτια και τους βλεννογόνους. Εύφλεκτο.