Ελιξίριο Ιπποφαές

Πιστοποιημένος βιολογικός χυμός με φυσική γλυκιά γεύση από βιολογική ακατέργαστη ζάχαρη και μέλι

Γευτείτε τους μοναδικούς καρπούς ιπποφαούς που έχουν ωριμάσει κάτω από τον ήλιο, μαζί με τη γλυκιά γεύση της βιολογικής ακατέργαστης ζάχαρης και μελιού, σε αυτό το νόστιμο δυναμωτικό ελιξίριο που περιέχει Βιταμίνη C.


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Ιπποφαές

Ένας καρπός γεμάτος ενέργεια και τονωτική δράση

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Οι καρποί του ιπποφαούς είναι μικροί και με χρυσό χρώμα - σαν μικροί ήλιοι που περιέχουν περισσότερη Βιταμίνη C από ό,τι τα λεμόνια. Το ελιξίριο προσφέρει τα οφέλη της Βιταμίνης C στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθά στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Με προσθήκη μικρής ποσότητας βιολογικής ακατέργαστης ζάχαρης και μελιού, που επιτρέπει στη μοναδική γεύση του ιπποφαούς να διαπεράσει.


Οφέλη

Περιέχει Βιταμίνη C που υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύει την προστασία των κυττάρων και βοηθά στη μείωση του αισθήματος κόπωσης. Πιστοποιημένο βιολογικό ελιξίριο, χωρίς προσθήκη συνθετικών συντηρητικών, χρωστικών και αρωματικών ουσιών ή γλυκαντικών.

 

Board of Control:  DE-ÖKO-007 

Πρώτες ύλες

Πρώτες ύλες

Τοσκάνη, Ιταλία

Ιπποφαές

Οι ώριμοι καρποί του ιπποφαούς παρέχουν εδώ και σχεδόν 70 χρόνια τον γεμάτο βιταμίνες χυμό τους στα συμπληρώματα διατροφής της Weleda.

Μάθετε περισσότερα
Image of Sea Buckthorn Italy - Buckthorn

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Δύο ή τρεις φορές την ημέρα, αναμίξτε μία κουταλιά της σούπας με κρύο ή ζεστό νερό, γάλα ή γιαούρτι. Εάν προτιμάτε λιγότερο γλυκιά γεύση, δοκιμάστε το Χυμό με Ιπποφαές, με 100% καρπούς ιπποφαούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Χυμό με Προύμνη ή το Ελιξίριο με Προύμνη, ως μέρος κούρας αποτοξίνωσης την Άνοιξη ή/και το Φθινόπωρο.