Ήπιος Αφρός Καθαρισμού

Καθαρίζει βαθιά το κανονικό και το μικτό δέρμα

Καθαρίστε βαθιά και τονώστε το δέρμα σας με το φυσικό καθαριστικό προσώπου, αξιοποιώντας τα πολύτιμα φυτικά εκχυλίσματα σε αυτόν τον ήπιο αφρό καθαρισμού.

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Ο Ήπιος Αφρός Καθαρισμού είναι ένα φυσικό καθαριστικό για το κανονικό και το μικτό δέρμα που δεν αφυδατώνει το δέρμα και το καθαρίζει σε βάθος. Τα προσεχτικά επιλεγμένα καθαριστικά συστατικά, φυτικής προέλευσης, απομακρύνουν τους ρύπους, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο. Τα καθαριστικά αυτά συστατικά απομακρύνουν τους καθημερινούς ρύπους, το πλεονάζων σμήγμα και το μακιγιάζ με τον πιο ήπιο, αποτελεσματικό τρόπο. Περιέχει ακόμη βιολογικό εκχύλισμα αμαμιλίδας, μαζί με φρέσκα αρώματα αιθέριων ελαίων. Το δέρμα σας είναι έτοιμο για την περιποίηση που ακολουθεί - φρέσκο, σφριγηλό και απαλό.

Οφέλη

  • Καθαρίζει σε βάθος, εξαιρετικά απαλά
  • Δεν αφυδατώνει το δέρμα
  • Με τονωτικό άρωμα

Δερματολογικά πιστοποιημένη συμβατότητα με το δέρμα

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Χρήση πρωί και βράδυ. Τοποθετήστε σε νωπά χέρια ή βαμβάκι και κάντε μασάζ στο δέρμα. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Απομακρύνετε με χλιαρό νερό.

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλή:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Λάδι Προσώπου Αμύγδαλο για να απομακρύνετε το μακιγιάζ στην περιοχή των ματιών.