Γαλάκτωμα Σώματος για Ευαίσθητες Επιδερμίδες

Καταπραΰνει και ηρεμεί άμεσα το ευαίσθητο δέρμα.

Το γαλάκτωμα για ευαίσθητο δέρμα της Weleda δεν περιέχει άρωμα και προσφέρει στο ευαίσθητο και ευερέθιστο δέρμα ανακούφιση και εντατική ενυδάτωση. 

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Ένα απαλό, καταπραϋντικό γαλάκτωμα ειδικά σχεδιασμένο να προσφέρει ανακούφιση κι εντατική ενυδάτωση στο ευαίσθητο και ευερέθιστο δέρμα. Με 100% βιολογικό λάδι καρύδας και λάδι jojoba, προστατεύει το φυσικό φράγμα υγρασίας ώστε να νιώθετε το ευαίσθητο δέρμα πιο δυνατό και υγιές κάθε μέρα. 

Οφέλη

 

  • Χωρίς άρωμα
  • Ηρεμεί και καταπραΰνει άμεσα 
  • Ήπια περιποίηση που διαρκεί 24 ώρες
  • Μειώνει το αίσθημα κνησμού και τραβήγματος
  • Δημιουργήθηκε με δερματολόγους
  • Δερματολογικά πιστοποιημένη φιλικότητα και αποτελεσματικότητα στο δέρμα. 
+88%

συμφωνεί: αίσθηση ηρεμίας και ανακούφισης στο δέρμα*

*σύμφωνη γνώμη σε έρευνα χρήσης: 33 άτομα μετά από 4 εβδομάδες, με εφαρμογή του προϊόντος μία ή δύο φορές την ημέρα
+88%

συμφωνεί: το γαλάκτωμα ηρεμεί το δέρμα μου*

*σύμφωνη γνώμη σε έρευνα χρήσης: 33 άτομα μετά από 4 εβδομάδες, με εφαρμογή του προϊόντος μία ή δύο φορές την ημέρα
+88%

συμφωνεί πως το γαλάκτωμα απορροφάται άμεσα*

*σύμφωνη γνώμη σε έρευνα χρήσης: 33 άτομα μετά από 4 εβδομάδες, με εφαρμογή του προϊόντος μία ή δύο φορές την ημέρα

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


UEBT

Η Weleda συμβάλλει σε έναν κόσμο, όπου άνθρωποι και βιοποικιλότητα μπορούν να αναπτυχθούν με ασφάλεια. Η σήμανση UEBT (Union for Ethical BioTrade) για την “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ” πιστοποιεί πως η βιοποικιλότητα προστατεύεται κατά την καλλιέργεια, συλλογή και περαιτέρω επεξεργασία των φυσικών συστατικών, που χρησιμοποιούμε. Μαρτυρά επίσης τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε δίκαιους μισθούς και σεβασμό προς όλους όσοι συμμετέχουν στην εφοδιαστική αλυσίδα. 

Βιολογικό

 

 

Με πολύτιμα συστατικά από βιολογικές καλλιέργειες. Το σήμα ποιότητας εγγυάται πως η Weleda χρησιμοποιεί συστατικά υψηλής ποιότητας, που είναι πιστοποιημένα βιολογικά. 

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά στο δέρμα σας μετά το ντους ή το μπάνιο και απλώστε απαλά