Εγγυημένη ποιότητα

Τα φυσικά καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα της Weleda αποτελούν το αποτέλεσμα εξαιρετικής περιποίησης και ποιοτικής επιλογής, από την αγορά των πρώτων υλών μέσω της επεξεργασίας, συσκευασίας και διανομής των τελικών προϊόντων.

Καθορίζοντας την ποιότητα

Η ποιότητα των προϊόντων μας βασίζεται σε αυστηρά κριτήρια με πολυάριθμες κατευθυντήριες γραμμές για την βιώσιμη ανάπτυξη προϊόντων, πρώτες ύλες, προέλευση, παραγωγή, πρόσθετα, αρωματισμό, δοκιμές σε ζώα, συσκευασία και άλλες πτυχές. 

Οι φυσικές πρώτες ύλες για τα προϊόντα της Weleda επεξεργάζονται με επιλεκτικούς και ευαίσθητους τρόπους, ώστε οι ουσίες και τα ενεργά συστατικά να μπορούν να αναπτύξουν πλήρως τη δράση τους. Η ολιστική, πλήρης κατανόηση της φύσης και του ανθρώπου - που αποτελούνται εξίσου από σώμα, ψυχή και πνεύμα - οδηγεί στην ευρεία κατανόηση στον τρόπο που οι ουσίες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους στην ανθρωποσοφία. 

 

Αυτό με τη σειρά του οδηγεί στον τρόπο που καθορίζουμε την ποιότητα κι έχει ως αποτέλεσμα προϊόντα που είναι εξαιρετικά ενεργά και μας προσφέρουν ένα υπέροχο αίσθημα άνεσης όταν τα χρησιμοποιούμε. Αποτελεί προτεραιότητα για εμάς να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα στους πελάτες και ασθενείς μας, καθώς και στις θεραπευτικές ανάγκες τους, αφού πιστεύουμε πως μόνο τα προσεχτικά επιλεγμένα και επεξεργασμένα συστατικά μπορούν να βοηθήσουν το σώμα και τις πολυάριθμες ευαίσθητες λειτουργίες του. 

 

Εγγυημένη ποιότητα σε κάθε στάδιο επεξεργασίας

Η συνεχής εξέλιξη των επιστημονικών μεθόδων ελέγχου είναι επίσης σημαντικό κομμάτι της εγγύησης ποιότητας. Κατά τη δημιουργία και παραγωγή των καλλυντικών μας, τα προϊόντα μας παρασκευάζονται χωρίς συνθετικές χρωστικές και αρωματικές ουσίες, συντηρητικά και γενετικά τροποποιημένες ουσίες, σιλικόνες, παραφίνη, άλlα προϊόντα με βάση το ορυκτέλαιο και συνθετικά λίπη. Οποτεδήποτε είναι δυνατό, χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες από πιστοποιημένες βιολογικές ή βιοδυναμικές καλλιέργειες και ελεγχόμενη συλλογή άγριων φυτών. Οι δόκιμες σε ζώα απαγορεύονται τόσο κατά τη διάρκεια παραγωγής όσο και στο στάδιο του σχεδιασμού και τα προϊόντα μας περιέχουν μόνο φυσικά αιθέρια έλαια. Τα προϊόντα Weleda παρασκευάζονται με τέτοιο τρόπο που δεν απαιτούνται συνθετικές ή όμοιες με φυσικές ουσίες. 

 

Καλλιέργεια

Οι κήποι μας με τα φαρμακευτικά φυτά αποτελούν βασικό κομμάτι της επιχειρηματικής φιλοσοφίας στη Weleda, από το ξεκίνημα της το 1921.

Οι κήποι μας

Από τα συστατικά έως το τελικό προϊόν

Είτε μέσω της απόσταξης, της εκχύλισης ή της εκθετικοποίησης: μέσω των σωστών συστημάτων επεξεργασίας, οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε γίνονται κατάλληλες για τις ανθρώπινες ανάγκες.

Παραγωγή

Σπορά πριν το θερισμό

Περίπου 3/4 από τα φυτικά συστατικά μας προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες ή πιστοποιημένη συλλογή άγριων φυτών. Δεν είναι δυνατό να καλλιεργήσουμε όλα τα φυτά μόνοι μας.

Πηγές πρώτων υλών

Περισσότερα για το σήμα πιστοποίησης NATRUE

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Το σήμα ποιότητας NATRUE αποτελεί το πρώτο διεθνώς αναγνωρισμένο σήμα ποιότητας για την πιστοποίηση βιολογικών και φυσικών καλλυντικών.

Πιστοποιήσεις και σήματα ποιότητας