Κεχρί

Ένα θαυμαστό φυτό γεμάτο θρεπτικό πλούτο, που διατηρεί την υγεία του τριχωτού

Το κεχρί, αν και για πολλά χρόνια λησμονημένο, έχει κάνει δυναμική επιστροφή ως θαύμα θρεπτικού πλούτου. Καλλιεργείται σε ζεστές περιοχές κι έχει μακρύ, λυγερό, λείο μίσχο κι ευθυτενή ανάπτυξη, που απορροφά τις ηλιακές ακτίνες, τον αέρα και την εξαιρετική ζέστη. Οι συνθήκες αυτές στη φύση, το έντονο φως και ο ξηρός αέρας, θα οδηγούσαν κανονικά στη μάρανση, μα για να προστατευτεί από την αφυδάτωση, το κεχρί δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα από οξείδιο του πυριτίου, που γίνεται πιο ορατό στο φλοιό. Είναι αυτή του η ικανότητα που προσφέρει στο κεχρί τις εξαιρετικά ισχυρές συντηρητικές και προστατευτικές του ιδιότητες.

Δύναμη από τη φύση

Η αρχή της Ανθρωποσοφίας είναι αφιερωμένη στη διατήρηση της υγείας και, σύμφωνα με την αρχή αυτή, το κεχρί διατηρεί την υγεία των μαλλιών μας. Τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία, όπως το πυρίτιο, ο σίδηρος και το μαγνήσιο, είναι τόσο σημαντικά για το σώμα μας μας όσο και για το κεχρί, ως δομικά στοιχεία για το δέρμα, τα μαλλιά και τις αρθρώσεις.

Για μία υγιή αρχή

Τα υγιή μαλλιά, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, χρώμα ή πυκνότητα, χαρακτηρίζονται από δύναμη, λάμψη κι ευκολία στο χτένισμα, επειδή τα έλαια και η υγρασία που περιέχουν βρίσκονται σε ισορροπία. Εάν έχουμε ήδη υγιή, κανονικά μαλλιά, τότε το κεχρί θα ενισχύσει τις προστατευτικές και δομικές ιδιότητες τους. Τα υγιή μαλλιά λάμπουν φυσικά, χάρη στα λεία περιτρίχια που αντανακλούν το φως. Το εκχύλισμα φλοιού κεχριού ενισχύει επίσης την ανθεκτικότητα και διατηρεί την υγεία του τριχωτού. Αυτοί είναι οι λόγοι που χρησιμοποιούμε το εκχύλισμα κεχριού στο σαμπουάν μας. 

Σαμπουάν Περιποίησης με Κεχρί

Φυσική λάμψη και καθαριότητα για κανονικά μαλλιά, ιδανικό όλη την οικογένεια