ΦΥΣΙΚΗ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΟ

Υψηλή προστασία από τον ήλιο αμέσως μετά την εφαρμογή

Η υγεία και η ασφάλεια της οικογένειας σας αποτελούν ζήτημα ύψιστης σημασίας για εσάς. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε τη νέα σειρά αντιηλιακών προϊόντων, που φέρουν πιστοποίηση NATRUE, για την προστασία του δέρματος σας. Θα βρείτε αντιηλιακή προστασία και φυσικά περιποιητικά ενεργά συστατικά για κάθε μέλος της οικογένειας, καθώς και γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο, για αναζωογόνηση του δέρματος σας μετά από μια μέρα στον ήλιο.
ΤΟΣΟ
ΑΠΑΛΟ
ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ

Φυσικά προστατευμένο, μαυρισμένο δέρμα

Φυσικά προστατευμένο, μαυρισμένο δέρμα

Το βρεφικό και το παιδικό δέρμα δεν είναι σαν το ενήλικο δέρμα. Μέχρι την ηλικία των 12 το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο, καθώς η επιδερμίδα είναι πιο λεπτή και οι φυσικοί μηχανισμοί αυτοπροστασίας δεν έχουν ακόμη αναπτυχθεί πλήρως. Το νεαρό δέρμα περιέχει επίσης λιγότερη μελανίνη και χρειάζεται ενυδάτωση για να παραμείνει υγιές. Χρησιμοποιώντας όλη αυτή τη γνώση, η Weleda έχει δημιουργήσει αντιηλιακά προϊόντα που καλύπτουν ακριβώς αυτές τις ανάγκες των παιδιών σας. Τα βρεφικά και παιδικά αντιηλιακά της Weleda περιέχουν φυσικά, περιποιητικά, φιλικά προς το δέρμα συστατικά, καθώς και (μη-νανομεγέθη) ορυκτά φίλτρα προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Εμπνευσμένα από ένα άνθος των βουνών

Το Edelweiss είναι ένα μικροσκοπικό φυτό που ευδοκιμεί σε ορεινές περιοχές και έχει μικρά λευκοκίτρινα άνθη, ενώ παρουσιάζει εξαιρετικές αντοχές στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Τα εκχυλίσματα αυτού του φυτού που επιβιώνει στα βουνά, περιέχουν φλαβονοειδή και φαινολικά οξέα, δύο συστατικά που δρουν αμυντικά απέναντι στην βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία. Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες καθιστούν το Edelweiss ιδανικό συστατικό για αντιηλιακά προϊόντα. Τα επίγεια τμήματα του φυτού Edelweiss που χρησιμοποιεί η Weleda καλλιεργούνται βιολογικά στην Ελβετία.

After Sun Γαλάκτωμα Προσώπου και Σώματος

After Sun Γαλάκτωμα Προσώπου και Σώματος

Δροσίζει, καταπραΰνει και απορροφάται άμεσα: Το After Sun Γαλάκτωμα Προσώπου και Σώματος προσφέρει εντατική ενυδάτωση και ενισχύει το μαύρισμα. Με δροσερό άρωμα ευκαλύπτου και χαλαρωτικής λεβάντας, είναι μια ανάσα δροσιάς για το διψασμένο δέρμα.

  • Δροσίζει και αναζωογονεί το δέρμα

  • Προσφέρει άμεση και εντατική ενυδάτωση

  • Ενισχύει το μαύρισμα

  • Καταπραΰνει και ανακουφίζει τους ερεθισμούς που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο