Ενεργούμε σε αρμονία με τους ανθρώπους και τη φύση

Θέλετε να αισθάνεστε υγιείς και άνετοι με το σώμα σας με τρόπο βιώσιμο; Η Weleda μπορεί να σας βοηθήσει. Από το 1921, δημιουργούμε προϊόντα για την υγεία και την ομορφιά αλλά και για έναν καλύτερο κόσμο.

Φυσική φροντίδα για το δέρμα σας

 

Το δέρμα μας χρειάζεται προστασία και φροντίδα και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με φυσικά συστατικά. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για τα φυσικά καλλυντικά Weleda είναι φυσικής προέλευσης. Τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από μικροπλαστικά, από γενετικά τροποποιημένα συστατικά και από συστατικά με βάση τα ορυκτέλαια. Εγγυόμαστε ότι το 100% των καλλυντικών μας είναι πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά σύμφωνα με τη σφραγίδα Natrue. Περισσότερο από το 80 τοις εκατό των φυτικών και ζωικών πρώτων υλών μας προέρχονται από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία.

Μάθετε περισσότερα για τα φυσικά καλλυντικά μας

Για την ολιστική σας υγεία

 

Έχουμε μια ολιστική άποψη για τον άνθρωπο. Το να είσαι υγιής σημαίνει ότι το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα βρίσκονται σε πλήρη αρμονία. Τα προϊόντα της Weledaμπορούν να ενισχύσουν τη φυσική ικανότητα του σώματός σας να αυτοθεραπεύεται. Περιέχουν ενεργά συστατικά από φυτά ή μέταλλα, τα οποία ενεργοποιούμε μέσω φαρμακευτικών διαδικασιών, όπως ρυθμικές διαδικασίες και εφαρμογές θερμότητας.

Μάθετε περισσότερα για τα φαρμακευτικά μας προϊόντα

Για τη βιωσιμότητα και τη βιοποικιλότητα

Φροντίζουμε τη γη καλλιεργώντας υγιή εδάφη και ενισχύοντας τη βιοποικιλότητα. Οι οκτώ κήποι της Weleda σε όλο τον κόσμο αποτελούν εστίες βιοποικιλότητας. Με περισσότερα από 50 έργα καλλιέργειας σε όλο τον κόσμο, βελτιώνουμε τις τοπικές συνθήκες για τους ανθρώπους και τη φύση. Τα φυσικά καλλυντικά Weleda δεν είναι μόνο ευχάριστα για το δέρμα σας. Αγωνιζόμαστε ενεργά για τη βιοποικιλότητα και συνεχίζουμε να μειώνουμε τις εκπομπές μας, προκειμένου να γίνουμε μια εταιρεία με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα.

Μάθετε περισσότερα για τη συμβολή μας στη βιοποικιλότητα

Έτσι η υγεία και η ομορφιά μπορούν να αποκαλυφθούν

Συμβάλλουμε σε έναν κόσμο στον οποίο η υγεία και η ομορφιά αναπτύσσονται σε αρμονία με τη φύση και τον άνθρωπο. Θέλουμε να δημιουργούμε προϊόντα τα οποία δεν κάνουν καλό μόνο σε εσάς, αλλά και στη φύση και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Γι' αυτό διεξάγουμε τις δραστηριότητές μας με τρόπο κοινωνικά υπεύθυνο και οικολογικά ορθό. Έχουμε θέσει επτά αρχές οι οποίες καθορίζουν τη φιλοσοφία μας.

Μάθετε περισσότερα για τις αξίες μας

Η βιοποικιλότητα από το 1921

 

Ένα εργαστήριο, ένας κήπος με φαρμακευτικά φυτά και ένα νοσοκομείο: εδώ ξεκινά η ιστορία της ίδρυσής μας. Η γιατρός Ita Wegman, ο φιλόσοφος Rudolf Steiner και ο χημικός Oskar Schmiedel ίδρυσαν τη Weleda. Από την αρχή, αναπτύσσουμε βιώσιμα προϊόντα χρησιμοποιώντας ενεργά συστατικά τα οποία προέρχονται από τη φύση. Ορισμένα από τα προϊόντα που σήμερα πουλάμε χρονολογούνται από την ίδρυσή μας το 1921, ενώ πολλά άλλα προστέθηκαν έκτοτε. Σήμερα όπως και τότε, συνεχίζουμε να επιδιώκουμε το όραμά μας να καλλιεργούμε την υγεία και την ομορφιά σε αρμονία με τους ανθρώπους και τη φύση.

Μάθετε περισσότερα για την κληρονομιά μας

100 χρόνια Weleda!

Για να γιορτάσουμε τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την ίδρυσή μας, ζωντανεύουμε τους κήπους μας μέσα από τον ψηφιακό κόσμο.

Ανακαλύψτε τον Ανοιχτό κήπο της Weleda