Ξεδιπλώνουμε την υγεία και την ομορφιά σε αρμονία με τη φύση και τον άνθρωπο.

Εμείς οι άνθρωποι συνδεόμαστε μεταξύ μας και αποτελούμε μέρος της φύσης. Γι' αυτό έχουμε ευθύνη ο ένας απέναντι στον άλλον αλλά και απέναντι στο περιβάλλον. Έχουμε διαμορφώσει έξι κατευθυντήριες αρχές με βάση τις αξίες και τις αρχές μας.

1. Ολιστικότητα

Σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και δρούμε ολιστικά

Παρατηρούμε πάντα τη συνολική εικόνα και προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα πράγματα σε όλη τους την ποικιλομορφία. Αντιμετωπίζουμε με προσοχή τους εαυτούς μας και το περιβάλλον μας. Οι ενέργειές μας είναι προσεκτικές και λαμβάνουμε υπόψη τον αντίκτυπό τους στον κόσμο. Είμαστε ανοιχτοί και εμπνεόμαστε από καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες.

2. Υπευθυνότητα

Αποτελούμε πρότυπα και αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας

 

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας. Αυτό περιλαμβάνει την καλλιέργεια μακροχρόνιων συνεργασιών. Αντιλαμβανόμαστε τον αντίκτυπο των πράξεών μας και αποδεχόμαστε το ρόλο μας ως πρωτοπόροι και διαμορφωτές τάσεων. Αποτελούμε πρότυπα για εσάς και την κοινωνία.

3. Εμπιστοσύνη

Με διαφάνεια και ειλικρίνεια επιτυγχάνουμε την εμπιστοσύνη

Η εμπιστοσύνη σας είναι σημαντική για εμάς. Για τον λόγο αυτό έχει σημασία για εμάς αυτό που ενσαρκώνουμε εξωτερικά, να το ζούμε και να το εφαρμόζουμε και εσωτερικά. Η επικοινωνία μας είναι ανοιχτή, ειλικρινής και ενσυνείδητη. Επιδιώκουμε τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τα λάθη. Οι συνεργασίες και οι συμπράξεις μας είναι ξεκάθαρες, αυθεντικές και δίκαιες.

Στόχος μας είναι να ξεδιπλώσουμε την υγεία και την ομορφιά σε αρμονία με τη φύση και τον άνθρωπο.

4. Οικονομική βιωσιμότητα

Λειτουργούμε με υγιή και αποτελεσματικό τρόπο, διότι η οικονομική επιτυχία επιτρέπει την επίτευξη πολλών πραγμάτων

Εστιάζουμε στην κερδοφορία μας. Αυτό διασφαλίζει την οικονομική μας ανεξαρτησία και την οικονομική μας βιωσιμότητα. Για εμάς, ορθή επιχειρηματική διαχείριση σημαίνει ότι η κερδοφορία δεν αποτελεί αυτοσκοπό, αλλά μέσο για την υλοποίηση της εταιρικής μας αποστολής, «να ξεδιπλώνουμε την υγεία και την ομορφιά σε αρμονία με τη φύση και τον άνθρωπο» και να παραμένουμε καινοτόμοι. Το να είμαστε αποτελεσματικοί ως εταιρεία διασφαλίζει ότι διαθέτουμε τα απαραίτητα μέσα για να δημιουργήσουμε αξία για την κοινωνία. Το να έχουμε μια κερδοφόρα επιχείρηση μας επιτρέπει να κάνουμε ακόμη περισσότερο καλό για τους ανθρώπους και τη φύση.

5. Ανοιχτό πνεύμα

Φροντίζουμε για το καινοτόμο πνεύμα της Weleda και είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες.

Όπως οι ιδρυτές μας πριν από 100 χρόνια, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε το ρόλο μας ως πρωτοπόροι. Αυτό σημαίνει ότι εξακολουθούμε να είμαστε δημιουργικοί, παθιασμένοι με τις νέες ιδέες και αναζητούμε συνεχώς τις κορυφαίες λύσεις. Με τον τρόπο αυτό, συμβάλλουμε στη διαμόρφωση της αλλαγής και δίνουμε χώρο σε όσο το δυνατόν περισσότερες τολμηρές ιδέες. Προσπαθούμε αδιάκοπα να βελτιώσουμε συνεχώς πολλά πράγματα και εκτιμούμε τη δύναμη της διαφορετικότητας.

 

6. Έμπνευση

Εμπνέουμε τους ανθρώπους με τη δύναμη της φύσης

Αποτελούμε μέρος της φύσης και η φύση αποτελεί ένα θαυμάσιο πρότυπο. Εδώ και 100 χρόνια αξιοποιούμε τη δύναμη της φύσης στα προϊόντα μας για να βοηθήσουμε στην υποστήριξη της φυσικής ευεξίας και ζωτικότητας. Μέσω της καλλιέργειας των πρώτων υλών μας σύμφωνα με τις αρχές της βιοδυναμικής γεωργίας, καλλιεργούμε υγιή εδάφη και συμβάλλουμε στη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Και επειδή βρίσκουμε βαθύ νόημα στη δουλειά μας, αγαπάμε αυτό που κάνουμε.