2 σε 1 Γαλάκτωμα Καθαρισμού και Τονωτική Λοσιόν

Καθαρίζει και τονώνει το κανονικό και μικτό δέρμα σε μία κίνηση

Ο γρήγορος, φυσικός τρόπος να αποκτήσετε τέλειο δέρμα, ιδανικό για καθημερινή χρήση


Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Ενδιαφέρεστε για την επιδερμίδα σας, επιθυμείτε τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείτε να είναι φυσικά και καλής ποιότητας, μα επιθυμείτε επίσης και εξοικονόμηση χρόνου. Εμείς συνδυάσαμε όλες τις επιθυμίες σας σε ένα μπουκάλι. Ένα γαλάκτωμα με απαλό σαπούνι ελαιολάδου, σε συνδυασμό με ρίζα ίριδας για απαλό καθαρισμό. Ήπια, στυπτική αμαμιλίδα τονώνει και το άρωμα εσπεριδοειδών προέρχεται από φυσικά, αιθέρια έλαια. Μετά τη χρήση του, χρησιμοποιήστε όποιο προϊόν από τις σειρές περιποίησης με Ίριδα, Άγριο Τριαντάφυλλο ή Ρόδι ταιριάζει στον δικό σας τύπο δέρματος και ξεκινήστε την ημέρα σας γεμάτοι ενέργεια! 


Οφέλη

Για βαθύ καθαρισμό και τόνωση, κατάλληλο για χρήση σε κανονικό και μικτό δέρμα. Βελτιώνει την όψη του δέρματος, αφαιρεί το μακιγιάζ (αποφύγετε την περιοχή των ματιών) και συνδυάζεται ιδανικά με όλες τις σειρές περιποίησης της Weleda. Δερματολογικά ελεγμένη.


Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Image of And Moods Face Wi Application Img L Mini Jpg Wi Application Img L - Mini
Image of And Moods Face Wi Application Img L Mini Jpg Wi Application Img L - Mini

Οδηγίες χρήσης: Πρωί και βράδυ, τοποθετήστε γαλάκτωμα επάνω σε νωπό βαμβάκι και περάστε το σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Επαναλάβετε μέχρι το βαμβάκι να είναι καθαρό. Ξεβγάλτε με χλιαρό νερό. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών -χρησιμοποιήστε το Λάδι Προσώπου με Αμύγδαλο για την αφαίρεση του μακιγιάζ στην περιοχή των ματιών.