Κρέμα Ενυδάτωσης για τον Άντρα

Καθημερινή ενυδάτωση που απορροφάται άμεσα με καθαρό, φρέσκο άρωμα

Φυσική ανδρική περιποίηση. Ενυδάτωση, προστασία και λείο δέρμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Οι άντρες ενδιαφέρονται για τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούν - μα επιθυμούν επίσης να χρησιμοποιούνται απλά και γρήγορα. Η Weleda χρησιμοποιεί δεκαετίες εμπειρίας για να συνθέσει την εξαιρετικά αποτελεσματική σειρά περιποίησης φρέσκων προϊόντων για τον άντρα. Είναι εύκολα στη χρήση και απορροφώνται άμεσα, η ελαφριά κρέμα ενυδάτωσης για τον άντρα περιέχει βιολογικό jojoba, σησαμέλαιο κι εκχυλίσματα από δενδρομολόχα που προστατεύουν, καταπραΰνουν κι ενυδατώνουν το δέρμα. Είναι γρήγορη στη χρήση, χωρίς περιττά συστατικά και μυρίζει υπέροχα.

 

Οφέλη

Ενυδατική κρέμα που απορροφάται άμεσα, δροσίζει και προστατεύει. Το δέρμα γίνεται πιο απαλό, λείο κι ελαστικό. Δερματολογικά ελεγμένο και ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος, ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα. Με φρέσκο άρωμα από φυσικά αιθέρια έλαια.

Δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο.  

 

+26%

Αύξηση της ενυδάτωσης του δέρματος*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε το πρωί και το βράδυ σε ξυρισμένο δέρμα, χρησιμοποιήστε όση ποσότητα χρειάζεται ώστε να απορροφηθεί γρήγορα