Κρέμα Νυκτός Ίριδα

Μία πλούσια κρέμα νυκτός για ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα, ιδανική μετά την ηλικία των 20.

Αντικαταστήστε ό,τι έχει χάσει η επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και ξυπνήστε με λαμπερό δέρμα


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Ίριδα

Το κανονικό, υγιές, νεαρό δέρμα είναι μεταξένια απαλό, σφιχτό, ροδαλό, όχι πολύ λιπαρό, μα ούτε και ξηρό.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Γνωρίζετε πως το δέρμα σας ‘εργάζεται’ σκληρά κατά τη διάρκεια της νύχτας; Τα βιολογικά συστατικά της Κρέμας Νυκτός με Ίριδα έχουν επιλεγεί για να υποστηρίξουν τη φυσική νυχτερινή αναδόμηση του ξηρού δέρματος - με ρίζα ίριδας για βαθιά εξισορροπημένη ενυδάτωση, χαμομήλι και καλέντουλα για τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες, κι αιθέρια έλαια για άρωμα που προσφέρει γαλήνη. Η επιδερμίδα σας την ημέρα θα φαίνεται αναζωογονημένη και ξεκούραστη, έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα - και όλα αυτά λαμβάνουν χώρα καθώς κοιμάστε!


Οφέλη

Θρέφει, ενισχύει την αναδόμηση κι ενισχύει το φυσικό λιπιδικό μανδύα του δέρματος. Αναδομεί και διατηρεί την υγρασία. Με καταπραϋντικά, τονωτικά και φυσικά αρωματικά συστατικά. Δερματολογικά ελεγμένη. 


+91%

Soothes the skin*

*Αυτοαξιολόγηση μετά από 28 ημέρες
+64%

Το δέρμα φαίνεται αναζωογονημένο*

*Αυτοαξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Title

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα ώστε να απορροφηθεί πλήρως, κάθε βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, μετά τον καθαρισμό και τη χρήση τονωτικής λοσιόν