Κρέμα Ξυρίσματος

Απαλή σύνθεση για βελούδινο, άνετο υγρό ξύρισμα

Προστασία του δέρματος και πλούσια, απαλή σαπουνάδα, που προετοιμάζει το δέρμα για ένα καθαρό, βαθύ ξύρισμα, ακόμη και στο ευαίσθητο δέρμα

 

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Η πλούσια κρέμα ξυρίσματος περιέχει εκχύλισμα αμυγδάλου, κατσικίσιο γάλα κι εκχύλισμα πανσέ, ώστε να προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο το δέρμα σας για ένα βαθύ ξύρισμα. Τα εξαιρετικής ποιότητας φυσικά συστατικά που έχουν επιλεγεί με προσοχή προσφέρουν απαλό άρωμα και κρεμώδη σαπουνάδα, που αφήνει το δέρμα σας απαλό και υγιές.

 

Οφέλη

Προσφέρει άνετο, βελούδινα απαλό υγρό ξύρισμα. Δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος, καθώς και για το ευαίσθητο δέρμα.

 

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε με πινέλο ξυρίσματος ή με τα χέρια σε υγρό δέρμα. Μετά το ξύρισμα, αφαιρέστε με καθαρό νερό. Για καλύτερα αποτελέσματα συνεχίστε με τη Λοσιόν για πριν και μετά το ξύρισμα κι έπειτα με το Βάλσαμο για μετά το ξύρισμα